Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 07.11.2016

FBI: Nema optužnice protiv Klintonove

Večernje novosti 06.11.2016
Direktor FBI Džejms Komi izjavio je da se posle pregleda novootkrivenih mejlova koje je slala ili primala Hilari Klinton ne menja njihov zaključak da protiv nje ne treba da bude podignuta optužnica. Direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI)… »

Pike: Mesi je svake godine zaslužio da osvoji Zlatnu loptu

Večernje novosti 07.11.2016
Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) svake godine dodeljuje Zlatnu loptu najboljem fudbaleru sveta, a Mesi je do sada četiri puta osvajao to priznanje. Fudbaler Barselone Lionel Mesi osvojio bi Zlatnu loptu svake godine da se to priznanje zaista… »

Reforme važnije od članstva u EU

Večernje novosti 07.11.2016
Zvaničnici povodom izjava nemačkog ambasadora Ditmana u vezi sa KiM. Dačić: Srbiji nije u interesu narušavanje odnosa sa Rusijom. ZA Srbiju je ključno da sprovede neophodne reforme i da sebe promeni, a konačna odluka o njenom članstvu u EU… »

Murinjo kritikovao Smolinga i Šoa

Večernje novosti 07.11.2016
Imam prijatelja koji je vrhunski teniser. Rekao mi je da se seća da je više mečeva igrao pod bolovima nego bez. Moraš da ideš do granice svojih mogućnosti ako želiš da se takmičiš, kaže trener. Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo… »

Džastin Biber veliki dobitnik evropskih nagrada MTV

Večernje novosti 07.11.2016
Kanadski pevač Džastin Biber osvojio je najviše priznanja na dodeli evropskih muzičkih nagrada Em Ti Vi (MTV) u nedelju uveče u Roterdamu, dok je favorit Bijonse ostala bez ijedne nagrade. Kanadski pevač Džastin Biber osvojio je najviše priznanja… »

Tuča u avionu „Rajanera“ (video)

Večernje novosti 07.11.2016
Avion kompanije „Rajaner“, koji je iz Brisela leteo za Maltu, prinudno je sleteo na aerodrom u Pizi zbog tuče putnika. Avion kompanije „Rajaner“, koji je iz Brisela leteo za Maltu, prinudno je sleteo na aerodrom u Pizi zbog tuče putnika. Kako… »

Koji kompliment žene najviše vole?

Večernje novosti 07.11.2016
Žene više vole da dobiju kompliment da izgledaju mlađe nego da su smršale ili da im nova haljina odlično stoji, pokazalo je britansko istraživanje. Žene više vole da dobiju kompliment da izgledaju mlađe nego da su smršale ili da im nova haljina… »

Bakterije napadaju nos i grlo

Večernje novosti 07.11.2016
U Vojvodini sve više slučajeva respiratornih infekcija. Registrovano 4.195 obolelih. NOVI SAD - Među zaraznim bolestima u Vojvodini, koje prema važećim zakonskim propisima podležu prijavljivanju, respiratorne infekcije su vodeća. Kako navode u… »

Incko traži od zapada da smeni Dodika!

Večernje novosti 07.11.2016
Koje argumente će sučeliti Srpska i visoki predstavnik na sednici Saveta Bezbednosti UN. Referendum krši "Dejton", tvrdi Incko. RS: Ništa od EU dok zemljom vladaju stranci. Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, u sredu će, u Njujorku, na sednici… »

NATO želi dijalog sa Rusijom, uprkos zabrinutosti zbog Krima

Večernje novosti 07.11.2016
Zamenica generalnog sekretara NATO-a Rouz Gotemeler izjavila je danas da Alijansa želi dijalog s Rusijom, uprkos zabrinutosti zbog, kako je navela, ruskog vojnog nagomilavanja na Krimu. Zamenica generalnog sekretara NATO-a Rouz Gotemeler izjavila je… »