Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 07.11.2016

Tajna i da je Tito bio komunista

Večernje novosti 07.11.2016
Inicijativa za ocenu ustavnosti Pravilnika o korišćenju dokumentacije Bezbednosno-informativne agencije. ARHIV Srbije nema pravo da potamnjuje imena u dokumentima BIA koje dostavlja sudu i strankama u postupcima rehabilitacije - smatra advokat Zoran… »

Sedativi za Ofeliju

Večernje novosti 07.11.2016
Književnik Milisav Milenković govori za "Novosti" o romanu "Doba vetrova", zbirci pesama "Šekspir - san i krv". Ne pamtim kada je iko od zvaničnika izustio reč "umetnost" SAVREMENI pisac u Srbiji je u najčešćem slučaju "sluga bez ajluka", kako… »

Margarin ublažava modrice

Večernje novosti 07.11.2016
Osim što je ukusan namaz i dodatak raznim jelima i poslasticama, margarin ima svoje mesto i u narodnoj medicini. OSIM što je ukusan namaz i dodatak raznim jelima i poslasticama, margarin ima svoje mesto i u narodnoj medicini. Bol praćen podlivom nastao… »

Martins Indi i Berhojs ponovo među Lalama

Večernje novosti 07.11.2016
Povrede Kongoloa i Promsa, primorale su selektora Holandije Danija Blinda da remontuje reprezentativne redove pred kvalifikacione mečeve za SP u Rusiji 2018. Bruno Martins Indi (24) i Stiven Berhojs (25),dodati su na spisak reprezentativaca Holandije… »

Astori menja povređenog Barzaljija u reprezentaciji Italije

Večernje novosti 07.11.2016
Selektor italijanskog nacionalnog tima Đampjero Ventura, prinuđen je da napravi rokadu u defanzivnoj liniji. Selektor Italije Đampjero Ventura neće moći da računana Andreu Barzaljija u predstojećim utakmicama. Iskusni defanzivac je u duelu između… »

Ronaldo posle potpisivanja novog ugovora: Osvajanje EP je za mene kruna karijere

Večernje novosti 07.11.2016
Drago mi je da sam kao kapiten odveo Portugaliju u visine, zbog toga ne razmišljam uopste o prevremenoj penziji iz nacionalnog tima - jasan je Kristijano. Nakon potpisivanja novog, petogodišnjeg ugovora sa Real Madridom, Kristijano Ronaldo ističe da je… »

Štoperica protiv opozicije

Večernje novosti 07.11.2016
DS će inicirati da se ograniči vreme za odgovore na poslanička pitanja. Premijeru nisu uspeli da se obrate predstavnici Dveri, DS, DJB i SRS. DEO opozicije tražiće da se izmeni skupštinski poslovnik tako da se vreme koje premijer i ministri imaju na… »

Sud u Džordžiji potvrdio kaznu za ubistvo bokserskog šampiona

Večernje novosti 07.11.2016
Vrhuvoni sud Džordžije potvrdio doživotnu kaznu Krusu za ubistvo nekadašnjeg bokserskog šampiona Vernona Foresta. Najviši sud savezne države Džordžija u SAD podržao je danas doživotnu kaznu čoveku osuđenom za učešće u ubistvu nekadašnjeg… »

Nestao Đurin dom

Večernje novosti 07.11.2016
Deo kuće Đure Jakšića u Karađorđevoj ulici u Kragujevcu ovih dana se potpuno srušio. DEO kuće Đure Jakšića u Karađorđevoj ulici u Kragujevcu ovih dana se potpuno srušio. Kuća u kojoj je veliki pesnik tokom svog službovanja u ovom gradu, u… »

Maska od jabuka briše bore

Večernje novosti 07.11.2016
Hranljive, bogate vlaknima, vitaminima, mineralima, pektinom, antioksidansima i polifenolima, jabuke su pravi eliksir zdravlja, ali i najbolji saveznik lepog tena. Hranljive, bogate vlaknima, vitaminima, mineralima, pektinom, antioksidansima i… »