Arhiva vesti 28.04.2017

Zvanično: Đerlek je Partizanov!

Mozzart sport 28.04.2017
Kao i još trojica talentovanih fudbalera. Kvartet supertalentovanih klinaca sa Karaburme u Humsku. Kao što je MOZZART Sport prvi i najavio, Partizan je danas potpisao ugovore sa četvroticom mladih fudbalera koji bi u budućnosti trebalo da… »

CG: Skupština izglasala ulazak u NATO

Danas 28.04.2017
Skupština Crne Gore danas je jednoglasno usvojila Predlog zakona o potvrđivanju Severnoatlantskog ugovora, kojim se obezbeđuju uslovi za pristupanje NATO savezu. Glasalo je 46 poslanika, a osim vladajuće koalicije učlanjenje Crne Gore u NATO… »

Junajted erlajns i putnik izbačen iz aviona postigli nagodbu

Radio 021 28.04.2017
Putnik koji je nedavno silom udaljen sa prebukiranog aviona američkog avioprevoznika "Junajted erlajns", i uz to prebijen, postigao je finansijsku nagodbu da tom kompanijom. Taj putnik, lekar Dejvid Dao (69) izgubio je dva prednja zuba i zadobio prelom… »

U Srbiji 42 radnika staradala na radnom mestu

B92 28.04.2017
Savez samostalnih sindikata Srbije upozorio je da se veliki broj poslodavaca prema bezbednosti i zdravlju na radu odnosi neodgovorno. Kako su saopštili, prošle godine 42 radnika u Srbiji stradala su na radnim mestima. "Neodgovoran odnos poslodavaca… »

Sindikat Sloga 1. maja u Kruševcu organizuje protest

Beta 28.04.2017
Udruženi sindikati Srbije "Sloga" su danas najavili da će 1. maj, Medjunarodni praznik rada, obeležiti protestnim okupljanjem u Kruševcu, na platou Doma sindikata. Protest u Kruševcu se organizuje kao podrška aktivistima tog sindikata iz… »

Nedimović: Stvorili smo okvir za izvoz u Kinu

RTV 28.04.2017
BEOGRAD - Potpisani memorandum o razumevanju sa Kinom o bezbednosti hrane stvoriće uslove da u narednom periodu može doći do razvoja u sektoru proizvodnje i izvozu mesa, ali se to ne može desiti preko noći, već je to plan za narednih pet do dvadeset… »

Besplatan ulaz na štrand do 15. maja

RTV 28.04.2017
NOVI SAD - Rukovodstvo „Gradskog zelenila" donelo je odluku da izađe u susret brojnim zahtevima građana i prve dve nedelje kupališne sezone omogući besplatan ulaz na Štrand. Prodaja dnevnih i sezonskih ulaznica počeće 15. maja, a na svim kapijama… »

On je osumnjičen za dvostruko ubistvo KOD SOMBORA: Naoružan i opasan, niko ne zna gde se krije!

Kurir 28.04.2017
SOMBOR - Policija je identifikovala muškarca koji se sumnjiči za ubistvo biznsimena i bivšeg policajca Roberta Holoa koji je nastradao pokušavajući da pomogne komšijama koje je napao provalnk. Zločin se d ogodio sinoć u ulici Nikole Tesle broj 9 u… »

Vučić: Na kraju aprila suficit 9,8 milijardi umesto deficita

Beta 28.04.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da na kraju aprila Srbija umesto deficita ima suficit od 9,8 milijardi dinara, uz sve plaćene kamate i kredite. On je rekao je da je u zakonu u budžetu računato da će deficit biti 53,5 milijardi. "Što… »

Šef Misije OEBS: Brisel da pomogne u formiranju ZSO

RTV 28.04.2017
PRIŠTINA - Šef Misije OEBS na Kosovu Jan Bratu je izjavio da je dijalog Beograda i Prištine koji se vodi u Briselu deo regionalnog procesa stabilizacije, te da je zbog toga potrebna komunikacija kojom bi bili rešavani svakodnevni problemi građana… »