Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 09.08.2017

Mafijaški obračun: Četiri muškarca ubijena u oružanom napadu na jugu Italije

Večernje novosti 09.08.2017
Četiri muškarca ubijena su danas u južnoj Italiji u oružanom napadu za koji se smatra da je predstavljao mafijaški obračun, saopštila je italijanska policija. Četiri muškarca ubijena su danas u južnoj Italiji u oružanom napadu za koji se smatra… »

Španska firma kontroliše poštovanje autorskih prava

Večernje novosti 09.08.2017
Sokoj uvodi elektronski monitoring emitovanja muzike na TV i na radiju. Zbog nepotpunih muzičkih košuljica autori uskraćeni za honorar. Sokoj od 2014. i samostalno sprovodi monitoring. ORGANIZACIJA za zaštitu autorskih prava kompozitora, tekstopisaca… »

Lekari od danas mogu da prijave nasilje onlajn

Večernje novosti 09.08.2017
Kako navodi Lekarska komora Srbije, zdravstveni radnici spadaju u najrizičnije grupe kada se radi o nasilju na radnom mestu, a da je dodatni problem nizak nivo bezbednosti koja postoji u zdravstvenim ustanovama. Lekari koji su tokom obavljanja svog posla… »

Jovičić: Vratiću se još jači

Večernje novosti 09.08.2017
Hvala saigračima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Crveno-bela porodica - poručio je Branko. Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić, koji je povredio metatarzalnu kost protiv Čukaričkog, izjavio je da će se na teren vratiti još jači kada… »

Nemački ambasador na Kim: Jak Vučić, slabo Kosovo, dijalog u zastoju

Večernje novosti 08.08.2017
Nemačka ambasadorka u Prištini Angelika Fits izjavila je da je dijalog Beograda i Prištine jedan od političkih prioriteta na Kosovu, ali da ne vidi kako će da bude nastavljen. Nemačka ambasadorka u Prištini Angelika Fits izjavila je danas da je… »

Požari u Hrvatskoj: Vatrogasci izvlačili ljude iz kuća kod Klisa i Solina; Gori i između Vodica i Šibenika(foto)

Večernje novosti 09.08.2017
U Klisu i Solinu kod Splita ponovo je buknuo požar, koji gase tri kanadera i dva Ertraktora, a vatra se u jednom trenutku približila kućama zbog čega su vatrogasci izvlačili ljude iz kuća. U Klisu i Solinu kod Splita ponovo je buknuo požar, koji… »

Navaljni objavio video-snimak o imovini najbližih Putinovih saradnika(video)

Večernje novosti 09.08.2017
Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni ponovo je danas preko ''Jutjuba'' napao bliske saradnike ruskog predsednika Vladimira Putina. MOSKVA - Lider ruske opozicije Aleksej Navaljni ponovo je danas preko ''Jutjuba'' napao bliske saradnike ruskog… »

Preko granice sa jastukom punim deviza

Večernje novosti 09.08.2017
Slučaj je zabeležen u jutarnjim časovima na graničnom prelazu Gradina kada je na prelaz pristigao automobil marke "mercedes", nemačkih registarskih oznaka. Carinici su danas na graničnom prelazu Gradina sprečili dvojicu turskih državljana da iz… »

“Krušik” obara rekord u proizvodnji

Večernje novosti 09.08.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao fabriku odbrambene industrije u Valjevu i pohvalio njeno poslovanje kao i odnos prema radnicima. VALjEVO – Fabriku “Krušik” posetio sam, jer posluje veoma dobro i zapošljava veliki broj radnika. Kada neko… »

Požari u Trebinju se ne smiruju

Večernje novosti 09.08.2017
Trenutno je najteža situacija u selu Tulje, gde se požarna linija širi prema kućama. Požari u Trebnu se ne smiruju, javlja RTRS. Trenutno je najteža situacija u selu Tulje, gde se požarna linija širi prema kućama. Ekipe su na terenu i gase… »