Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 09.08.2017

Rikardinjo: Potrebno mi je vreme, za mene je sve ovo novo

Večernje novosti 09.08.2017
Novi klub, jezik, tim, siguran sam da ću uskoro da vratim poverenje svih. Ne tražim alibi, Kadu mi je pričao mnogo o klubu - kaže Brazilac. Najavljen je Rikardinjo kao veliko pojačanje, ali za sada u crveno-belom dresu nije mnogo pokazao. Trudio se… »

Foto-robot otkrio napadača iz Banjaluke

Večernje novosti 09.08.2017
Željko Fijacko priveden zbog nasrtanja na žene na izletištu Banj brdo. Osumnjičeni je u potpunosti priznao oba nasrtaja na devojke. ŽELjKO Fijacko (25) iz Banjaluke priveden je zbog sumnje da je odgovoran za napade na dve devojke na izletištu Banj… »

Kusti "Mati Angelina"

Večernje novosti 08.08.2017
Počast reditelju za doprinos lepoti i dostojanstvu života. Ova laskava nagrada pripala i Galeriji Matice srpske. GALERIJA Matice srpske u Novom Sadu i reditelj Emir Kusturica ovogodišnji su dobitnici nagrade "Despotica mati Angelina" za doprinos lepoti… »

NBA liga: Bizli novi Njujorčanin

Večernje novosti 09.08.2017
Ugovor je na godinu dana za veteranski minimum od 2,1 milion dolara. Bizli je prošle sezone u Milvokiju za 16,7 minuta na terenu prosečno beležio 9,4 poena. MAJKL Bizli, drugi pik sa drafta 2008, novi je član Njujork Niksa. Ugovor je na godinu dana za… »

Orden Miloša Velikog nude za 240.000 dolara

Večernje novosti 08.08.2017
Vredno znamenje ponuđeno na prodaju na internet-sajtu aukcijske kuće iz Kanade. Uveren sam da je komplet pripadao kralju Aleksandru Obrenoviću, kaže vlasnik Beri Turk. NA internet-sajtu Emedals, aukcijske kuće iz Kanade, na prodaju je ponuđeno veoma… »

Terorizam u Mančesteru: Osuđen za pokušaj unošenja bombe u avion

Večernje novosti 08.08.2017
Muškarac koji je pokušao da prokrijumčari improvizovanu eksplozivnu napravu na let sa britanskog aerodroma u Mančesteru, proglašen je krivim zbog posedovanja eksploziva sa namerom ugrožavanja života. Muškarac koji je pokušao da prokrijumčari… »

Hapse zbog plesa: Iran kaznio podučavanje “zumbe” i “kolumbijskog fitnesa”

Večernje novosti 09.08.2017
U Iranu je zabranjeno da žene igraju pred muškarcima koji nisu iz njihove porodice, ali prethodnih godina zumba i drugi plesovi zabranjeni su čak i u teretanama predviđenim samo za žene. U Iranu je uhapšeno šest muškaraca i dve žene zbog… »

Šiku propao transfer u Juventus, sada na pregledima u Interu

Večernje novosti 09.08.2017
Napadač Sampdorije se nalazi pred prelaskom u tim iz Milana pošto mu je otkazan transfer u Juve. Napadač Sampdorije Patrik Šik, nakon što je mu je otkazan već "viđen" transfer u Juventus, nalazi se pred transferom u Inter, prenose brojni… »

Upravnik zatvora oštetio kolege

Večernje novosti 09.08.2017
Krivična prijava protiv nekada prvog čoveka "Nove Skele". Milan Pavlović navodno nije isplaćivao prevoz. PROTIV Milana Pavlovića, bivšeg upravnika zatvora "Nova Skela" (KPZ Beograd), sada zamenika upravnika Specijalne zatvorske bolnice, sindikat… »

Šansa za mlade: Start ap centar u Nišu do septembra

Večernje novosti 09.08.2017
Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović obišao radove na izgradnji start ap centra na Elektronskom fakultetu i obećao da će rokovi biti ispunjeni. Radovi na izgradnji Centra za startapove i inovativno preduzetništvo u Nišu teku po… »