Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 09.08.2017

Skandal u Leskovcu Disciplinski postupak protiv medicinske sestre: Vodila ljubav na radnom mestu

Večernje novosti 08.08.2017
Direktor leskovačke Opšte bolnice bio u vanrednoj i nenajavljenoj noćnoj kontroli i zatekao jednu od zaposlenih "na delu" sa ljubavnikom. KADA je menadžment leskovačke Opšte bolnice odlučio da minulog vikenda sprovede vanrednu i nenajavljenu noćnu… »

Podiže se spomenik četničkom vojvodi Pavlu Đurišiću

Večernje novosti 09.08.2017
U Gornjem Zaostru kod Berana, "crnogorskoj Ravnoj gori", usvojena Deklaracija o pomirenju. BERANE - Na završetku dvodnevnog Narodnog sabora u Gornjem Zaostru kod Berana, "crnogorskoj Ravnoj gori", usvojena je Deklaracija o pomirenju i podizanju spomenika… »

Josipović imao saobraćajnu nesreću u centru Zagreba

Večernje novosti 09.08.2017
Bivši predsednik Hrvatske Ivo Josipović doživeo je danas saobraćajnu nesreću kada je, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima, udario u parkirano terensko vozilo. Bivši predsednik Hrvatske Ivo Josipović doživeo je danas saobraćajnu nesreću kada… »

Zoo vrt: Rekorder Muja kao mladić

Večernje novosti 09.08.2017
Najstariji aligator na svetu 80 godina živi u Beo zoo-vrtu. Preživeo dva bombardovanja, ali i decenije nebrige. ZVANIČNO najstariji na svetu, aligator Muja na današnji dan pre 80 godina stigao je u beogradski zoološki vrt. Ovaj najdugovečniji… »

U srpskoj "Ikei" za svakog ponešto (foto)

Večernje novosti 09.08.2017
Zvanično otvaranje švedske robne kuće u Bubanj potoku sutra u 10 časova, a naši reporteri već zavirili u nju. Stočić za dnevnu sobu od 899 dinara. Ovo je 400. objekat čuvene firme. ŠVEDSKA "Ikea" konačno, sutra u 10 časova, otvara vrata… »

Gradonačelnik proveo tri dana živeći kao beskućnik

Večernje novosti 08.08.2017
Kako bi se bolje upoznao sa problemima beskućnika, gradonačelnik je odlučio da tri dana provede sa njima, živeći na ulici i u skloništu. GRADONAČELNIK Solt Lejk Sitija Ben MekAdams proveo je tri dana živeći kao beskućnik jer je želeo lično da… »

Obuka samo za žene rezerviste

Večernje novosti 08.08.2017
Polemika u našoj javnosti povodom inicijative o uključivanju lepšeg pola u sistem odbrane. Vulin: Divim se hrabrosti onih koji smatraju da je Srbija jedina zemlja bez neprijatelja. OBUKA i uvežbavanje rezervnog sastava biće među prioritetima Vojske… »

Iz Save izvađena bomba iz Drugog svetskog rata

Večernje novosti 09.08.2017
Avionska bomba teška 250 kilograma uklonjena je danas iz Save blizu mosta između Slavonskog i Bosanskog Broda. Avionska bomba teška 250 kilograma uklonjena je danas iz Save blizu mosta između Slavonskog i Bosanskog Broda, jednog od najprometnijih… »

Naoružani napadači išli od sobe do sobe hotela u Rigi

Večernje novosti 09.08.2017
Kako se navodi, incident se dogodio nakon što je izbila svađa između vlasnika hotela i jednog gosta. Naoružani napadači uleteli su danas u hotel "Garden palas" u centru Rige, saopštili su lokalni mediji. Kako se navodi, incident se dogodio nakon… »

Iz reke Zete izvukli 31 topovsku granatu i dve avio bombe

Večernje novosti 09.08.2017
Ronioci crnogorskog Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova izvukli su 31 topovsku granatu i dve avio bombe iz reke Zete. Ronioci crnogorskog Direktorata za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova izvukli su 31… »