Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Domaća klupska atrakcija SiZiP ima autorski debi singl

Mjuz news 08.11.2017
Šta God Radila. SiZiP je beogradski trio. Postoje tek godinu dana, a proslavili su se mešapovima na živim svirkama. Kombinuju Skrillexa i Zvonka Bogdana, Pink Floyd i Ajs Nigrutina, a Benny Benassi hit vole da ukombinuju sa pesmom Dina Dvornika. Kažu… »

MjuzNews Intervju: Bojana Vunturišević

Mjuz news 08.11.2017
Pred nastup na POPactually Soirée-u. Ove subote, u KC Gradu, održaće se prvi POPactually Soirée na kojem će premijerno biti prikazana čak dva nova spota za pesmu sa solo albuma Bojane Vunturišević, nakon čega će održati koncert sa gostima! Ovu… »

Neo-soul pevačica Rut Koleva 10. novembra u Beogradu (Video)

Večernje novosti 08.11.2017
Neo-soul otkriće Balkana - Rut Koleva, održaće koncert u klubu SOUL Society 10. novembra u 22 sata, gde će predstaviti svoj autorski album i autentični zvuk koji će verovatno razbiti svaki stereotip o bugarskoj muzičkoj sceni. Neo-soul otkriće… »

Rasta se vratio ani: Reper prespavao u pevačicinom stanu!

Kurir 08.11.2017
Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvek zakonite supruge Ane Nikolić! Kako Kurir saznaje, reper je posle dvodnevne posete Švedskoj, gde je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i ćerke… »

Pogledajte jedine vesti koje menjaju pogled na svet oko vas (video)

BK TV 08.11.2017
BKTVNews izdvaja za vas, u samo jednom minutu, vesti iz zemlje i sveta, koje će vam ponuditi nešto drugačije od onog što ste danas mogli da vidite na naslovnim stranama. Izvor: BKTVNews… »

Pljasnuo bih nju! Đekson nikad suroviji - želi da smuva Mininu najljuću suparnicu! Ludilo (video)

Srbija danas 08.11.2017
Njegovo priznanje će razoriti zaljubljenu zadrugarku. Mina Vrbaški je očajna, ne može više da izdrži situaciju u kojoj se našla zbog Nemanje Đerića Đeksona. Nihova veza je vrlo turbulentna, čas se vole, čas se svađaju, čas se mire, niko ne… »

Postao šminker, fura savremenu frizuru i boju kose - nov čovek! Evo kako danas izgleda radašin! (foto)

Srbija danas 08.11.2017
Šmekerica! Bilo je rijaliti zvezda u Srbiji, bilo i biće, a ono što je skoro pa univerzalno pravilo za sve njih jeste nestanak iz javnosti nakon završenog takmičenja u kom su učestvovali. Takođe karakteristično jeste da se većine njih retko kad… »

Šou: Među Parove stiže bivši dečko Dalile Mujić, stric Aleksandre Subotić, i još njih nekoliko

Srbija danas 08.11.2017
Biće veselo... I ove srede u emisiji "Upoznajte Parove" će biti i više nego interesantno. Foto: TV Happy printscreen/Parovi Gosti kod Jovane Jeremić će biti: Srboljub Subotić, stric Aleksandre Subotić, Dušan Veličković, Sanja Arsić, bivši… »

Spektakularan ulazak u vilu: Skriveni stiže u "Parove2 i postaje takmičar! Osim njega stiže još novih

Srbija danas 08.11.2017
Bura... Učesnici šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", večeras će doživeti pravo iznenađenje. Naime, njima će se u borbi za 100.000 evra pridružiti večeras još nekoliko osoba, koje će postati ravnopravni učesnici "Parova 6". Anđela… »

Skrivena, a ne skriveni - riba ipo: Da li će Gastozova romansa s njom dotući Naidu? Koja švaleracija

Srbija danas 08.11.2017
Iznenađenje. Skrivena učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija , otkrila je da će večeras ući u najpopularniju vilu na Balkanu i da više neće biti skrivena. Dakle, možda nije muškarac, nego žena, a to znači i ta je "ispala" sa Milošem… »