Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Pivo jeste "tečna hrana", evo i zašto!

Mondo 08.11.2017
Za pivo često kažemo da nije alkohol, već "hrana". Pa, i nismo daleko od istine. Pročitajte ovaj tekst i biće vam jasno zašto! Foto: AP Photo/Matthias Schrader /tekst: Jasmina Mitrić, nutricionista/ Pivo je penušavo osvežavajuće piće sa… »

Otvoren „Luvr“ u Abu Dabiju

RTS 08.11.2017
Posle 10 godina gradnje, uloženih više od 650 miliona dolara, i kritika na račun uslova u kojima su radnici radili, glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata – Abu Dabi, dobio je Muzej „Luvr“. Grad-muzej, smešten u 55 „zgrada“ pod ogromnom… »

Konačno! Niko nije očekivao da je ovo Skrivena - ovako je ušla u Vilu! Odmah je polili! A onda istina!

Srbija danas 08.11.2017
Konačno. Konačno razrešenje najveće misterije "Parova" - u vilu je kao regularna takmičarka ušla Skrivena takmičarka. Bar tako je isprva bilo najavljeno. Skrivena Foto: TV Happy printscreen/Parovi U pitanju je Sanja Nalić, poznatija kao Sanja… »

Kružni tok, nedokučiva misterija za jednog Užičanina

RTS 08.11.2017
Užički vozači se do sada nisu susretali sa kružnim tokovima na ulicama u tom gradu, a da je to evidentno moglo se videti i po puštanju u promet prve takve raskrsnice. Na nalogu na Fejsbuku „Užice - oglasna tabla“ pojavio se snimak, koji se brzo… »

Ronaldo fura žensku torbu! (foto)

Mondo 08.11.2017
Njegov talenat za fudbal je neosporan, ali znanje o modi je zato veoma "kritično". Foto: AP Photo/ Walter Bieri/Keystone Moda za muškarce danas je takva da je u mnogim slučajevima teško razlikovati muške od ženskih stvari. Baš kao i žene, i… »

Da li ste probali ovako da pripremite jaje? Stavite ovo u vodu i jaja će biti savršeno skuvana!

Kurir 08.11.2017
Skuvajte jaje po svom ukusu bez neprestanog stajanja pored šporeta i merenja vremena štopericom – pogledajte OVDE kako! Ono što će vam pomoći da pripremite savršeno skuvano jaje jeste ova ultrainteresantna i vrlo korisna stvarčica – tajmer za… »

Elton Džon emotivan na svečanosti - 25 godina Fondacije AIDS

N1 Info 08.11.2017
Elton Džon pun emocija i sa suzama u očima proslavio je 25. godišnjicu svoje Fondacije AIDS na gala dobrotvornoj večeri u Njujorku na kojoj je sakupljeno oko 4,4 miliona dolara, i poručio okupljenim da će se okončati epidemija side do 2030. godine… »

Donaldu Saterlendu počasni Oskar

N1 Info 08.11.2017
Čuveni kanadski glumac Donald Saterlend konačno će dobiti Oskara, posle više od 50 godina zapaženih filmskih uloga. Saterlend (82) će primiti počasnog Oskara u subotu, na devetoj godišnjoj manifestaciji Gaverners Avords (Governors Awards) filmske… »

Džordž Kluni pravi pauzu od glume?

N1 Info 08.11.2017
Oskarovac Džordž Kluni rekao je da mu Holivud više nije prioritet i da će napraviti pauzu od glume, ali je ostavio mogućnost da se vrati pod pravim uslovima. "Glumio sam dugo. Znate, imam 56 godina. Nisam više 'onaj koji dobija devojku'. I ne bi… »

Švajcarski tužilac ne pokreće istragu protiv Polanskog

N1 Info 08.11.2017
Švajcarski javni tužilac saopštio je da neće otvarati istragu protiv poznatog režisera Romana Polanskog zbog optužbe da je pre 45 godina silovao jednu Nemicu. U saopštenju se navodi da je sada nemoguće voditi istragu, jer je oštećena zakasnila… »