Zabava arhiva vesti 08.11.2017

Ona ulazi u "Parove" da raskrinkala Miljanu (VIDEO)

Alo 08.11.2017
Suparnica učesnice "Parova" Miljane Kulić je odlučila da pomrsi konce njenoj porodici i uđe u rijaliti. Sandra Barum, devojka Miljaninog bivšeg dečka odlučila je da otkrije sve tajne porodice Kulić i dođe do pobede. Njoj je najteže pao rastanak… »

Roditelji su mislili da je slatko što im se sin često plazi: Kada su saznali istinu, ostali su u šoku!

Kurir 08.11.2017
Kad je Tajler imao pet meseci, majka mu je dala lek protiv bolova zbog toga što mu rastu zubići, i umalo se ugušio zbog njega. Tada su doktori shvatili da nešto ozbiljno nije u redu. Ispostavilo se da Tajler, koji sad ima devet meseci, od rođenja… »

Perverzije u zadruzi: Žiža imala s*ks sa 40 godina mlađim muškarcem... Ukućani zgraniti (video 18+)

Pravda 08.11.2017
Danas je u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" bilo mnogo suza, svađa, nesporazuma, a nastavak igre istine doneo je još više nesuglasica, intriga, a i skrivenih tajni. Žiža Stojanović se već par dana unazad svađa sa Lepim Mićom, a ona je okrivila… »

VIDEO: Narko-trgovci snimili sopstvenu smrt

Vesti online 08.11.2017
Policija je pucala na mlade ljude osumnjičene za trgovinu narkoticima u direktnom prenosu na Fejsbuku, piše "Dejli mejl". Na snimku se vidi kako jedan iz grupe maloletnih narko-trgovaca snima svoje prijatelje koji se šale i smeju, sedeći u parkiranom… »

Mein poznanik iz Švedske se javio i otkrio šokantne detalje: Razvela si čoveka, jurila te mafija i ostala si dužna 12.000…

Kurir 08.11.2017
Ova emisija uvek razotkriva učesnike i sve njihove najveće tajne, pa se tako javio jedan čovek iz Švedske, koji tvrdi da odlično poznaje Meu Bond. - Razvela si čoveka, u diskoteci je ostajala sa nekoliko momaka nakon žurke zaključana. Ostala si… »

Da smo napolju, PLJUNULA BIH TE U LICE! Teodora PRETI Anđelu!

Svet 08.11.2017
Iz dana u dan raste sve jača netrpeljivost između Anđela Rankovića i Teodore Džehverović koja je rezultirala konačinim raskidom. Naime, sinoć su njih dvoje definitivno raskinuli, ali ona ne prestaje da mu prebacuje za svaki njegov kontakt sa bilo… »

Saša Kovačević razlupao luksuzni automobil!

Alo 08.11.2017
Pevač je doživeo saobraćajnu nesreću u Beogradu i tom prilikom oštetio svoj skupoceni automobil. Saša Kovačević je doživeo udes kada je bio za volanom skupocenog "poršea", pa mu je odmah u pomoć pritekao prijatelj. Ceo događaj snimila je… »

Dečak-leptir dobio potpuno novu kožu pomoću genske terapije

Novi magazin 08.11.2017
Doktori dečaka koji živi u Nemačkoj i boluje od bulozne epidermolize, teške bolesti kože opasne po život, izjavili su da su eksperimentalnom genskom terapijom uspeli da mu stvore potpuno novu kožu. Dečak-leptir Hasan (9), rođen u Siriji, smešten… »

Nije svejedno kako se zovete: Ime koje ste dobili određuje vam tok života!

Kurir 08.11.2017
Da bi ste saznali kako vas vaše ime određuje, potrebno je slova pretvoriti u brojeve pa izračunati broj. Radi se o metodi računanja po tablici Kaldejske škole. Evo kako ćete pronaći svoj broj: Na papir upisujte brojeve koji se slažu sa slovima… »

Ela Dvornik završila u bolnici u 8. Mesecu trudnoće: Nisam mogla sama da se nosim sa problemom!

Kurir 08.11.2017
Ela Dvornik pre dva dana završila je u bolničkom krevetu, a kako je podelila sa obožavateljima na društvenim mrežama, nije u pitanju ništa ozbiljno. "Sve je okej, samo sam puno povraćala od šest ujutro i nisam mogla ništa da zadržim unutra, pa… »