Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.02.2018

In memoriam Preminuo direktor "Metalca"

Večernje novosti 01.02.2018
Petrašin Jakovljević, direktor poznate Fabrike posuđa "Metalac" u Gornjem Milanovcu preminuo juče posle kraće bolesti u 62. godini. Petrašin Jakovljević, direktor poznate Fabrike posuđa "Metalac" u Gornjem Milanovcu preminuo danas posle kraće… »

To je lojalnost: Mečka gura kolica teško povređenog gazde (VIDEO)

Večernje novosti 01.02.2018
Oleg Aleksandrov iz Rusije se brinuo da će ga životinje zaboraviti tokom četvoromesečnog boravka u bolnici nakon teškog pada, ali se ispostavilo da su strepnje bile nepotrebne. DRESER iz Rusije slomio je obe noge i ruku prilikom pada u cirkusu za… »

Dačićev savetnik povređen u udesu

Večernje novosti 01.02.2018
Zoran Antić doživeo saobraćajnu nezgodu. SAVETNIK prvog potpredsednika vlade i šefa diplomatije Ivice Dačića i bivši gradonačelnik Vranja Zoran Antić, povređen je u saobraćajnoj nezgodi kod Kragujevca - saznaju "Novosti". Pročitajte još… »

Čudo zvano Mokra Gora

Večernje novosti 01.02.2018
Već petnaest godina traje bitka reditelja Emira Kusturice za ljude i prirodni biser Srbije. Škola bila pred gašenjem, sada ima 60 đaka n Ljudi ovde gledaju najbolje filmove. ZEMALjSKIM rajem gaziš, a vidiš ljude kako ga napuštaju, poput izbeglica… »

Poezija čuva jezik

Večernje novosti 01.02.2018
Nikola Vujčić, dobitnik Vitalove nagrade "Zlatni suncokret" za "Skrivenosti". Brbljivost u savremenoj komunikaciji pogubna je za kulturu. SKROMAN i istrajan u nameri da pokaže kako se poezijom može oslikati sudbina današnjeg čoveka, Nikola Vujčić… »

Kumis eliksir drevnih nomada

Večernje novosti 01.02.2018
U carskoj Rusiji je važio za izuzetan lek, a izlečio je i Lava Tolstoja. TAJNU ovog napitka drevni nomadi su čuvali kao zenicu oka - i to u bukvalnom smislu: za razglašavanje recepta skiti su krivcima vadili oči. Zahvaljujući ovom eliksiru zdravlja… »

EP u biatlonu: Drndić 71. u individualnoj trci juniorki

Večernje novosti 01.02.2018
Na Otvorenom prvenstvu Evrope u juniorskoj konkurenciji u Sloveniji Maida zauzela 71. poziciju. Biatlonka Srbije Maida Drndić zauzela je danas 71. mesto u individualnoj trci na 12,5 kilometara na Otvorenom prvenstvu Evrope u juniorskoj konkurenciji na… »

Pritvoreni katalonski secesionisti se žale UN

Večernje novosti 01.02.2018
Trojica protvorenih katalonskih lidera, zagovornika nezavisnosti te španske pokrajine, obratili su se Ujedinjenim nacijama, izjavili su njihovi advokati, uoči današnje konferencije za štampu u Londonu. Trojica protvorenih katalonskih lidera… »

Tema “tipa”: Kako do zarade Lacio sa najvećim procentom u igri 3+ u Evropi: Sms puni džepove

Večernje novosti 01.02.2018
Drugi tim Ajaksa sa identičnim učinkom kao ekipa Sergeja Milinković Savića. Holandska Fortuna i kiparski APOEL vezali po 9 utakmica u igri 3+. Golovi najčešće padaju u škotskoj Ligi 1... Igraj golove na Lacio i pare si u džep ubacio. Stara… »

Draman novi fudbaler Partizana

Večernje novosti 01.02.2018
Internacionalac iz Burkine Faso igra na više mesta u vezonom redu, a najbolje se snalazi na poziciji zadnjeg veznog. MOMAK koji je došao u Humsku na probu i povredio se posle petnaestak minuta utakmice sa Teleoptikom, Salu Draman (19), novi je fudbaler… »