Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.02.2018

Udes kod Leskovca: Lakše povrede i prekid saobraćaja

Večernje novosti 01.02.2018
Ekipe Hitne pomoći prevezle su tri osobe u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice. Povređeni nisu životno ugroženi i žale se na bolove u vratu, kolenima i glavobolju. NEGDE oko 16 časova na državnom putu 258, takozvanom "starom auto-putu", oko… »

Sirija pripretila Turskoj: Pozabavićemo se agresijom na odgovarajući način

Večernje novosti 01.02.2018
U saopštenju sirijske vlade ocenjeno da neovlašćeno prisustvo stranih snaga predstavlja "okupaciju i time će se (sirijske vlasti) pozabaviti na ovoj osnovi" Sirijska vlada danas je tursku ofanzivu u sirijskom regionu Afrin nazvala nezakonitom… »

Još 25 otkrivenih slučajeva beba zaraženih salmonelom

Večernje novosti 01.02.2018
U periodu između 2006. i 2017. godine, 25 beba inficirano je vrstom salmonele koja je povezana sa fabrikom mlečnih proizvoda francuske kompanije "Laktalis" U periodu između 2006. i 2017. godine, 25 beba inficirano je vrstom salmonele koja je povezana… »

Počinje serijska proizvodnja unapređene verzije kalašnjikova

Večernje novosti 01.02.2018
Proizvođač vatrenog oružja Kalašnjikov započeo je serijsku proizvodnju unapređene verzije puške AK-12. Proizvođač vatrenog oružja Kalašnjikov započeo je serijsku proizvodnju unapređene verzije puške AK-12, a isporuka prve serije ruskim… »

Žiru: Konte i ostanak u Londonu me doveli u Čelsi

Večernje novosti 01.02.2018
Osetio sam da želi da sarađuje sa mnom, a i moja jedina želja bila je prelazak u Čelsi jer mi je u interesu da imam veću minutažu nego u Arsenalu – rekao je francuski napadač. Francuski fudbaler Olivije Žiru rekao je da su razgovor sa… »

Zastava Severne Koreje od danas vijori u Južnoj Koreji za ZOI

Večernje novosti 01.02.2018
Prema južnokorejskom zakonu o nacionalnoj bezbednosti, zabranjeno je i kažnjivo izvođenje pesama o veličanju Severne Koreje, kao i podizanje njene zastave. Nacionalna zastava Severne Koreje od danas vijori u Južnoj Koreji pred predstojeće Zimske… »

FBI zabrinut: Tramp želi da objavi poverljivi memorandum o navodnom mešanju Rusije u američke izbore

Večernje novosti 01.02.2018
Američki Federalni istražni biro (FBI) saopštio je da je "ozbiljno zabrinut" u vezi sa tačnošću poverljivog memoranduma o istrazi o navodnoj umešanosti Rusije u predsedničke izbore u SAD. Američki Federalni istražni biro (FBI) saopštio je da je… »

Rešenje nedoumica na jednom mestu

Večernje novosti 01.02.2018
Privredna komora Srbije od 1. februara uvodi Bukvar poslovanja - novu uslugu namenjenu početnicima u biznisu. PRIVREDNA komora Srbije od 1. februara uvodi Bukvar poslovanja - novu uslugu namenjenu početnicima u biznisu. - Bukvar poslovanja predstavlja… »

Premijera čuvenog Pekićevog teksta u Mihizovoj dramatizaciji na Zvezdari (foto)

Večernje novosti 01.02.2018
Korešpodencija u vrtlogu istorije. Njegovani u tumačenju Branisalva Lečića, Anice Dobre, Slavka Štimca. ČUVENA cincarska porodica Njegovan sinoć se vratila na beogradsku scenu, u Zvezdara teatar, punih 38 godina od kako je premijerno u Ateljeu 212… »

Mitrović: U Fulam sam došao zbog Jokanovića

Večernje novosti 01.02.2018
Razgovarao sam sa njim više puta, izneo mi je planove i zato sma odabrao da dođem ovde. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat na Mundijalu - kaže Aleksandar. Novi fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović rekao je danas da je u londonski klub došao… »