Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.02.2018

Poruka admirala NATO: Ubistvo Ivanovića ubrzalo moj dolazak na Kosovo

Večernje novosti 01.02.2018
Džejms Fogo se zajedno sa komandantom KFOR-a Salvatoreom Kuocijem sastao sa gradonačelnikom Južne Mitrovice Agimom Bahtirijem, a potom su se sva trojica u Severnoj Mitrovici sreli sa Goranom Rakićem. Komandant združenih snaga NATO, u Napulju, admiral… »

Popović: Obezbeđeno još 250 miliona za start-ap kompanije

Večernje novosti 01.02.2018
Ministar za tehnološki razvoj i inovacije Nenad Popović najavio je danas da će uskoro biti raspisan konkurs u vrednosti od 250 miliona dinara za finansiranje start-ap kompanija. Ministar za tehnološki razvoj i inovacije Nenad Popović najavio je danas… »

Proglašene još dve liste za beogradske izbore

Večernje novosti 01.02.2018
Gradska izborna komisija proglasila je još dve liste za izbore za Skupštinu grada Beograda 4. marta. Gradska izborna komisija je jednoglasno proglasila izbornu listu broj 12 "Inicijativa Ne davimo Beorgad - Žuta patka - Čiji grad, naš grad - Ksenija… »

Požar u Kini: Gori poslovna zgrada od 20 spratova

Večernje novosti 01.02.2018
U poslovnoj zgradi od 20 spratova u kineskom gradu Džengdžou danas je izbio požar, ali zasad nije poznato da li ima povređenih. U poslovnoj zgradi od 20 spratova u kineskom gradu Džengdžou danas je izbio požar, ali zasad nije poznato da li ima… »

Batut: U Srbiji od malih boginja obolelo 1.543 osoba

Večernje novosti 31.01.2018
U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu od oktobra do srede od malih boginja obolelo je 1.543 osoba, saopštio je Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" U Srbiji i opštinama sa srpskom većinom na Kosovu od oktobra do… »

Navaljni osuđen na pet dana zatvora

Večernje novosti 01.02.2018
Portparolka ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog izjavila je danas da je on osuđen na pet dana zatvora zbog pozivanja na nedozvoljeni protest. Portparolka ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog izjavila je danas da je on osuđen na pet dana… »

Asmir Kolašinac se vraća na zaletište ovog vikenda

Večernje novosti 01.02.2018
Nikad nisam pravio ovoliku pauzu, ali smatram da to neće puno uticati na moje rezultate, jer sam baš željan takmičenja – rekao je srpski bacač kugle. Srpski bacač kugle Asmir Kolašinac, koji se predstojećeg vikenda vraća na zaletište posle… »

Ankara: Tri osobe povređene u eksplozijia (VIDEO)

Večernje novosti 01.02.2018
Tri osobe su povređene u snažnoj eksploziji koja je ranije danas odjeknula u turskoj prestonici Ankari. Tri osobe su povređene u snažnoj eksploziji koja je ranije danas odjeknula u turskoj prestonici Ankari, javlja Rojters. Do eksplozije je došlo u… »

Kanga i zvanično u Sparti; Zvezda: Gelore, hvala

Večernje novosti 01.02.2018
Crveno-beli se od gabonskog veziste oprostili porukom na Instagramu. Od obeštećenja će dobiti milion evra, isto koliko će Gelor imati na godišnjem nivou. Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga zvanično je prešao u prašku Spartu, objavili… »

Navijači stopirali transfer albanca: APOEL nije doveo igrača zbog majice OVK

Večernje novosti 01.02.2018
Pristalice kluba nisu dozvolile dolazak Erđisa Kačea, fudbalera PAOK-a i albanskog reprezentativca. NOSIO je majicu OVK, ne može da igra za APOEL. Kiparski mediji preneli su danas da su navijači stopirali transfer Erđisa Kačea, fudbalera PAOK-a i… »