Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.02.2018

Ekskluzivno nalaz srpskih lekara: Mladića zamalo da ubiju u sudnici

Večernje novosti 01.02.2018
Šta su naši lekari utvrdili prilikom pregleda srpskog generala u Haškom tribunalu. Bolesti koje su skrivane: oštećenja mozga, šum na srcu, demencija... PREŽIVLjENI infarkt, skoro svakodnevni bol u grudima, šum na srcu, više oštećenja mozga… »

Boaći nije teže povređen, vraća se u Beograd na terapije

Večernje novosti 01.02.2018
Napadač Crvene zvezde će morati da miruje narednih deset dana pa je pod znakom pitanja njegov nastup protiv moskovskog CSKA u Ligi Evropa. OD IZVEŠTAČA “NOVOSTI”: BELEK BILO je bolno, ali, srećom, nije tako strašno kako su se u prvi mah… »

Moskva: Više od 20 letova otkazano ili odloženo zbog snega

Večernje novosti 01.02.2018
Više od 20 letova na moskovskim aerodromima Šeremetjevo, Domodedovo i Vnukovo danas je otkazano ili odloženo zbog obilnih snežnih padavina. Više od 20 letova na moskovskim aerodromima Šeremetjevo, Domodedovo i Vnukovo danas je otkazano ili odloženo… »

U vazdušnom napadu američkog drona u Avganistanu ubijeno 26 talibana

Večernje novosti 01.02.2018
U vazdušnom napadu američkog drona na zgradu u kojoj su se sastajali talibani u provinciji Gazni, na jugoistoku Avganistana ubijeno je 26 pobunjenika a ranjeno 22. U vazdušnom napadu američkog drona na zgradu u kojoj su se sastajali talibani u… »

Novi inkubator u KC Niš, najviše pomogli - osuđenici

Večernje novosti 31.01.2018
Klinika za ginekologiju i akušerstvo dobila uređaj vredan 1,1 milion dinara, u nabavci učestvovali su donatori, osuđenici Kazneno-popravnog zavoda i građani koji su kupili karte za humanitarni koncert Lene Kovačević. NIŠ - Klinika za ginekologiju… »

Održana komemoracija Miloradu Đuriću

Večernje novosti 01.02.2018
U prostorijama Kluba sportista na stadionu Partizana u četvrtak je održana komemoracija kojom su se crno-beli oprostili od nekadašnjeg košarkaša, funkcionera i predsednika košarkaškog kluba. U prostorijama Kluba sportista na stadionu Partizana u… »

Brisel: Mogerini s članovima Predsedništva BiH o putu ka EU

Večernje novosti 01.02.2018
Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini sastala se danas u Briselu sa članovima Predsedništva BiH Draganom Čovićem, Mladenom Ivanićem i Bakirom Izetbegovićem. Visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost… »

Otvorena nova služba Hitne pomoći u Surčinu; Mali: Još jedno ispunjeno obećanje

Večernje novosti 01.02.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je otvaranju službe Hitne pomoći u Surčinu i poručio da je veoma važno da u svakom naselju postoji ambulanta ili Dom zdravlja. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je otvaranju službe… »

Tragedija u Resavici: Rudara ugušila ugljena prašina

Večernje novosti 01.02.2018
Radnik rudnika Rembas u Resavici J.I. (25) stradao je kada se na njega obrušila veća količina uglja. Radnik rudnika Rembas u Resavici J. I. (25) stradao je kada se na njega obrušila veća količina uglja, potvrđeno je u četvrtak agenciji Beta u… »

Šalju poruku straha Kamenjem na kuću Oliverove prve žene (foto)

Večernje novosti 01.02.2018
Kamenovana porodična kuća Marine Ivanović, udovice nedavno ubijenog Olivera Ivanovića. Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je da nema informaciju, ali da će proveriti o čemu se radi. Porodični dom Marine Ivanović, udovic e nedavno… »