Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.02.2018

Uhapšeno 29 žena jer su skinule islamski veo

Večernje novosti 01.02.2018
Iranska policija pritvorila je 29 žena koje su skinule islamski veo u znak protesta, javili su danas iranski mediji. Iranska policija pritvorila je 29 žena koje su skinule islamski veo u znak protesta, javili su danas iranski mediji. Uhapšene žene… »

Đoković na pregledima: Ruka opet zavijena

Večernje novosti 01.02.2018
Navijači srpskog tenisera strepe zbog fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama. Još uvek nije prelomio da li ide na operaciju. NAVIJAČI Novaka Đokovića strepe zbog jedne fotografije koja kruži "Tviterom". Srpski teniser uslikan je sinoć… »

Feldin ide u Vitoriju; Alimpijević: Nismo bez šanse

Večernje novosti 01.02.2018
Baskonija ima puno opcija na centarskim pozicijama, čvrsti su i sve to na pravi način povezuje igrom jedan od najboljih plejmejkera trenutno Grejndžer – kaže trener Zvezde. Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da veoma… »

Poslanici Srpske liste u znak protesta napustili sednicu

Večernje novosti 31.01.2018
Poslanici Srpske liste danas su u znak protesta napustili sednicu pokrajinskog parlamenta, nakon što su, zbog isključenog prevoda, ostali u sali u trenutku kada je kosovska skupština odavala poštu preminulom teroristi. Poslanici Srpske liste danas su… »

Teretnjak potonuo nakon sudara brodova kod Šibenika

Večernje novosti 01.02.2018
Teretni brod "Plavi Jadran" potonuo je u sredu uveče, na oko 200 metara od obale ostrva Prvić, nakon sudara sa putničkim brodom "Tijat", saopšteno je iz šibenske Lučke kapetanije. Teretni brod "Plavi Jadran" potonuo je u sredu uveče, na oko 200… »

Mesecima se čeka red za skener

Večernje novosti 01.02.2018
Više od hiljadu pacijenata KC Kragujevac na listi čekanja za pregled. Zbog opterećenja već odobrena nabavka novog uređaja. DIJAGNOSTIČKI skeneri u Kliničkom centru Kragujevca rade gotovo bez prestanka i netačna je informacija da su ovi aparati u… »

Beograd i Priština kao EU i Hong Kong?

Večernje novosti 01.02.2018
Profesorka međunarodnog prava na Fakultetu političkih nauka Vesna Đorđević Predić pojasnila izjavu predsednika Evropskog parlamenta Antonija Tajanija. Izjava predsednika Evropskog parlamenta Antonija Tajanija da pravno obavezujući dokument, koji bi… »

Vest Hem suspendovao direktora zbog rasizma

Večernje novosti 01.02.2018
Engleski premijerligaš suspendovao je i optužio za rasizam direktora Tonija Henrija jer je insistirao da klub iz Londona ne dovodi afričke fudbalere. Engleski premijerligaš Vest Hem suspendovao je i optužio za rasizam direktora Tonija Henrija jer je… »

Britanski poslanik podneo ostavku zbog kašnjenja na sednicu (video)

Večernje novosti 01.02.2018
Lord Bejts, član gornjeg doma britanskog parlamenta, takozvanog Doma lordova, zapanjio je svoje kolege kada je objavio da planira da podnese ostavku jer je zakasnio na sednicu parlamenta. Lord Bejts, član gornjeg doma britanskog parlamenta, takozvanog… »

Novosti saznaju Madrid: Kosovo u EU samo kao region Srbije!

Večernje novosti 01.02.2018
Španija poslala seriju komentara evropskim partnerima sa argumentima protiv prijema lažne samoproglašene države. Madrid: Do Unije mogu isključivo kao regija pod posebnom upravom. ŠPANIJA se odlučno protivi bilo kakvom vidu naznaka državnosti u… »