Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 31.03.2019

“Ultrakatolička zabit“: Hrvatska se udaljava od evropskih i ide ka afričkim vrednostima

Večernje novosti 31.03.2019
Hrvatska se poslednjih godina našla u okruženju afričkih i islamskih država poput Bahreina, Kirgistana i Libana, pokazalo je veliko, višedecenijsko antropološko-političko istraživanje. Dok većina zemalja sveta, posebno one razvijene, napreduje u… »

Cipras zapretio Albaniji sankcijama

Večernje novosti 31.03.2019
Grčki premijer Aleksis Cipras upotrebio je oštru retoriku protiv albanske Vlade, poručivši da bi evropska perspektiva Albanije mogla da bude dovedena u pitanje. Grčki premijer Aleksis Cipras upotrebio je oštru retoriku protiv albanske Vlade… »

Aleksandra Subotić se vratila u "zadrugu": David i Ana Korać prebledeli kad su je videli, pa je usledila žestoka rasprava…

Večernje novosti 31.03.2019
Veliki šef odlučio je da joj da drugu šansu, a ona je u studiju kod Dušice Jakovljević izjavila da je napolju procvetala. Aleksandra Subotić ponovo je postala član rijalitija "Zadruga 2". Veliki šef odlučio je da joj da drugu šansu, a ona je u… »

U Zagrebu održan prvi Balkanski trans inter marš

Večernje novosti 31.03.2019
U Zagrebu je održan prvi Balkanski trans inter marš, sa kojeg je poručeno da se transrodne i interseksualne osobe suočavaju sa sličnim problemima "od Makedonije do Slovenije" U Zagrebu je održan prvi Balkanski trans inter marš, sa kojeg je… »

Brnabić u novoj emisiji "Hit tvit" o aktuelnim temama u društvu

Večernje novosti 01.04.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić gostovala je večeras u novoj emisiji na TV Pink "Hit tvit", u kojoj je komentarisala tvitove korisnika te društvene mreže na aktuelne teme u srpskom društvu. Predsednica Vlade Ana Brnabić gostovala je večeras u novoj… »

Razgovori sa Crnom Gorom jeftiniji za četvrtinu

Večernje novosti 31.03.2019
Sledeće nedelje bi trebalo da bude potpisan regionalni sporazum o romingu među zemljama Zapadnog Balkana, što bi donelo i značajan pad cena. Tatjana Matić: Potpuno ukidanje rominga u našem regionu predviđeno najkasnije do jula 2021. godine. SRBIJA… »

Sudar automobila i minibusa: Povređeni fudbaleri Polimlja

Večernje novosti 31.03.2019
Iz Zdravstvenog centra Užice rečeno je da su tri lica primljena u bolnicu, i poslata na dijagnostiku. PRIJEPOLjE - MINIBUS pribojskog prevoznika “S turs” koji je prevozio kadete fudbalskog kluba Polimlje, u povratku sa utakmice sa Zlatibora, sudario… »

Snažan zemljotres registrovan u Ekvadoru

Večernje novosti 31.03.2019
Zemljotres jačine 6,2 stepena pogodio je danas oblast na obali Ekvadora, 27 kilometara severno od grada Santa Elena, saopštio je Američki geološki zavod. Zemljotres jačine 6,2 stepena pogodio je danas oblast na obali Ekvadora, 27 kilometara severno… »

“Novosti” saznaju Probne dozvole do septembra po starom zakonu

Večernje novosti 31.03.2019
Odlaže se primena saobraćajnih propisa. Pomeren rok da bi se iskoristili aktuelni obrasci. PRIMENA novih propisa Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima Srbije, koji se odnose na nove vozače i izdavanje probnih vozačkih dozvola po strožem… »

Doneta konačna odluka: Crnogorci ruše srpsku krstionicu na vodi 2. aprila

Večernje novosti 31.03.2019
Konačna odluka o spornom objektu Mitropolije crnogorsko-primorske. U manastiru se svakodnevno obavljaju krštenja. URBANISTIČKO-građevinski inspektor Dragan Zejak potpisao je rešenje u kome se navodi da će se rušenje Krstionice na vodi na Ostrvu… »