Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 31.03.2019

Bundesliga: Kostić i Jović uništili Štutgart, Šalke pobedio Hanover

Večernje novosti 31.03.2019
Fudbaleri Ajntrahta pobedili su večeras na svom terenu u Frankfurtu Štutgart sa 3:0, u utakmici 27. kola Bundeslige. Fudbaleri Ajntrahta pobedili su večeras na svom terenu u Frankfurtu Štutgart sa 3:0, u utakmici 27. kola Bundeslige. Domaći tim poveo… »

Porzingis optužen za silovanje: Letonac obećao 68.000 dolara komšinici da ćuti...

Večernje novosti 31.03.2019
Kako piše "Njujork post", Letonac će morati da ide na sud, jer ga je jedna devojka optužila za silovanje 7. februara prošle godine, samo nekoliko sati pošto je pokidao prednje ukrštene ligamente kolena. NEVOLjA nikada ne ide sama. U to se uverio i… »

Šefica napala trudnicu što često izlazi na pauzu, pa počela da je davi: Skandalozan snimak obišao je društvene mreže…

Večernje novosti 31.03.2019
Nekadašnja menadžerka u jednom restoranu brze hrane u Portlandu osuđena je na tri godine uslovne kazne zbpog napada na trudnu koleginicu. Nekadašnja menadžerka u jednom restoranu brze hrane u Portlandu osuđena je na tri godine uslovne kazne zbpog… »

Premijer i predsednica Hrvatske na godišnjici "Krvavog Uskrsa"

Večernje novosti 31.03.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović rekla je da je hrvatska policija koja je izvela tu akciju bila "jezgro buduće pobedničke hrvatske vojske" Hrvatski premijer vlade Andrej Plenković izjavio je danas na komemoraciji povodom 28. godišnjice… »

Ispovest prote milovana glogovca za "novosti": Mog Nebojšu je vera oblikovala, ni u čemu se nije obrukao

Večernje novosti 31.03.2019
Prota Milovan Glogovac, prvi put o sinu, uspomenama, poslednjem susretu i rastanku: Jeste ovo muka, velika, jeste žalost, jeste bol, neprebol... NEMAM pojma koliko sam puta u žutu novinarsku šlajfnu, na kojoj olovkom, prkoseći kompjuteru, spajam ruku… »

Ratne mašine zapada: Ovo su glavne uzdanice NATO-a u slučaju rata sa Rusijom

Večernje novosti 31.03.2019
Magazin „Biznis insajder“ pobrojao najmodernije naoružanje kojim raspolažu članice Alijanse. Eksperti magazina „Biznis insajder“ su nabrojali vrste naoružanja država NATO-a koje bi se mogle iskoristiti u potencijalnom ratu sa Rusijom. Jedno… »

Uber upozorava devojka mislila da je stigao njen prevoz, pa je ušla u kola: Izgubio joj se svaki trag, a onda je pronađena…

Večernje novosti 31.03.2019
Američka studentkinja Samanta Džozefson (21) ušla je u nepoznati automobil, misleći da je to vozilo Ubera. Američka studentkinja Samanta Džozefson (21) ušla je u nepoznati automobil, misleći da je to vozilo Ubera. Tada joj se izgubio svaki trag, a… »

Papa i kralj: Zaštiti multireligijski karakter Jerusalima

Večernje novosti 31.03.2019
U zajedničkom apelu, koji su potpisali prvog dana posete papa Franje Rabatu, papa i kralj Muhamed VI istakli su da su duboko zabrinuti za duhovni značaj Jerusalima. Papa Franja i kralj Maroka Muhamed VI pozvali su danas na zaštitu multireligijskog… »

Opet haos u Venecueli: Na ulicama i Gvaidove i Madurove pristalice (foto)

Večernje novosti 31.03.2019
Više hiljada pristalica opozicije u Venecueli protestovalo je danas zbog čestih nestanaka struje i pogoršane ekonomske situacije u zemlji. U Venecueli su i danas održani protesti pristalica opozicije, ali i vlade, a policija je ispalila suzavac kako… »

El Čapo će prodavati odeću sa svojim potpisom

Večernje novosti 31.03.2019
Meksički narko bos pokreće novi biznis iza rešetaka. Posao će navodno voditi njegova supruga Ema Koronel Aispuro. Osuđeni narko bos Hoakin El Čapo Guzman objavio je da planira pokretanje modnog brenda iz zatvora koji bi trebalo da nosi njegovo ime i… »