Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 31.03.2019

Hrvatska povlači kukuruznu krupicu srpskog proizvođača

Večernje novosti 31.03.2019
Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je potrošače da se povlači i opoziva kukuruzna krupica "Lara" od jednog kilograma, poreklom iz Srbije, s rokom trajanja do 13. decembra. Ministarstvo poljoprivrede Hrvatske obavestilo je potrošače da se… »

Išinger o ulasku Srbiju u uniju:EU treba prvo da uradi svoj domaći zadatak

Večernje novosti 31.03.2019
Nemački diplomata i stručnjak za Zapadni Balkan Volfgang Išinger izjavio je da perspektiva članstva u Evropskoj uniji za Srbiju i druge zemlje regiona treba da bude otvorena. Nemački diplomata i stručnjak za Zapadni Balkan Volfgang Išinger izjavio… »

Džiniću zlato na Evro Kupu u Bijeljini

Večernje novosti 31.03.2019
Mladi bokser iz Zvornika Filip Džinić osvojio je zlatnu medalju u srednjoj kategoriji na Evro Kupu u Bijeljini. Mladi bokser iz Zvornika Filip Džinić osvojio je zlatnu medalju u srednjoj kategoriji na Evro Kupu u Bijeljini. On je rođen je i živi u… »

Lazanski otkriva sve o 1999! "Vitezovi Džedaja" hteli sa 175.000 vojnika da unište Srbiju, evo šta je sprečilo NATO…

Večernje novosti 31.03.2019
Da li su Ahtisari i Černomirdin zaista zapretili Miloševiću da će, ukoliko ne pristane na uslove koje diktira NATO, "Beograd i Srbija biti bombardovanjem poravnati kao sto”? Zašto je Slobodan Milošević pristao na sporazum u Kumanovu? Da li su… »

Žena se zaklala u porodičnoj kući: Svekrva ušla u sobu i pronašla je u lokvi krvi

Večernje novosti 31.03.2019
U negotinskom selu Braćevac, u porodičnoj kući, svekrva je ušavši u sobu zatekla snahu Biserku Ž.(43) kako leži na podu u lokvi krvi. U negotinskom selu Braćevac, u porodičnoj kući, svekrva je ušavši u sobu zatekla snahu Biserku Ž.(43) kako… »

Gorivo se i dalje švercuje: U 2018. zaplenjeno 250 tona nafte

Večernje novosti 31.03.2019
Gorivo se i dalje švercuje na sve načine, iako su carinici pojačali rad. Na rekama filmsko pretakanje iz brodova. CARINICI su tokom prošle godine oduzeli više od 250 tona nafte i naftnih derivata, što je gotovo osam puta više nego 2017, kada je… »

"Komedijaš" spreman da klekne pred Putinom

Večernje novosti 31.03.2019
U Ukrajini se danas održavaju predsednički izbori, tri kandidata sa šansama za drugi krug. MOSKVA: OD STALNOG DOPISNIKA PREDSEDNIČKI izbori u Ukrajini, koji se održavaju danas, biće zapamćeni kao najprljaviji do sada, jer su se učesnici… »

Karađorđeve šančeve zbog nemara "zatrpao" zaborav

Večernje novosti 31.03.2019
Svedoci pohoda u Raškoj oblasti pre 210 godina. Utvrđenja nisu ni istražena, a kad su sela ostala bez mladosti i ruku, ova mesta počela je da otima gora i tama zaborava. NEMA planine u Starom Vlahu bez toponima Karađorđev šanac ili Šanac. Po… »

Od vatre odbranjene kuće u hercegovakim selima

Večernje novosti 31.03.2019
Hercegovački vatrogasci tokom vikenda imali pune ruke posla. Vatra se primakla na desetak metara od objekata. VATROGASCI iz Bileće, Nevesinja i Gacka proteklog vikenda borili su se sa brojnim požarima, a u nekoliko sela odbranjene su kuće i objekti od… »

Zelenski hvalio Sakašvilija, ne zna se da li se šalio?

Večernje novosti 31.03.2019
Kandidat za predsednika Ukrajine Vladimir Zelenski iz stranke Sluga naroda, pohvalio je danas bivšeg predsednika administracije regiona Odese, Mihaila Sakašvilija. Kandidat za predsednika Ukrajine Vladimir Zelenski iz stranke Sluga naroda, pohvalio je… »