Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 31.03.2019

Veliki požar kod Štrpca: Meštani gase vatru u šumi

Večernje novosti 31.03.2019
Na oko kilometar od Štrpca, u mestu zvanom Livad, danas je izbio veliki požar, saznaje RTK2. Na oko kilometar od Štrpca, u mestu zvanom Livad, danas je izbio veliki požar, saznaje RTK2. Navodi se da su meštani izašli da gase vatru koja je zahvatila… »

Prekinut štrajk u "Pošti"

Večernje novosti 31.03.2019
Radnici Javnog preduzeća „Pošta Srbije“ prihvatili predloge potpredsednika Vlade Nebojše Stefanovića. Dogovoreno da se do 4. aprila izvrši raspodela dela dobiti za 2017. godinu. NAKON razgovora potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova… »

Popločavanje Trga republike skoro gotovo!

Večernje novosti 31.03.2019
Radovi na rekonstrukciji u toku, druga faza od ponedeljka.Sledi raskopavanje Makedonske, Kolarčeve i Vasine. POPLOČAVANjE platoa na Trgu republike, tačnije prva faza radova, pri kraju je. Majstorima je ostalo da nameste granitne kocke i to baš na delu… »

Ruski poslanik: Ne dozvoliti rušenje krstionice kod Tivta, Crnogorci se iživljavaju

Večernje novosti 31.03.2019
Poslanik ruske Državne dume Sergej Železnjak izjavio je danas, reagujući na najavu crnogorskih vlasti da će srušiti krstionicu na Ostrvu cveća kod Tivta. Poslanik ruske Državne dume Sergej Železnjak izjavio je danas, reagujući na najavu… »

Veruje se da hodamo po zlatu: Zlatna groznica trese zemlju, a ovo su sve tajne tragača

Večernje novosti 31.03.2019
Od Atile, preko Nemanjića, pa sve do ulova čuvenog Popa Martina, mnoge su bogate ličnosti krstarile i živele na ovim prostorima, zbog čega nemali broj Srba misli da hodamo po dukatima. Dve spletene zmije i krst između njih, Turčin koji gađa srnu… »

Prvenstvo u obaranju ruke: Više od 300 takmičara, među njima 30 žena!

Večernje novosti 31.03.2019
Organizatori najavljuju za “Novosti” da će snage odmeriti više od 30 takmičarki, budući da je ovaj sport sve popularniji među pripadnicama lepšeg, ali ne i slabijeg pola. TRSTENIK - VIŠE od 300 takmičara učestvovaće na 10. Državnom… »

Fudbaleri Novog Pazara pobedili Trajal

Večernje novosti 31.03.2019
Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas tim kruševačkog Trajala sa 1:0, u utakmici 30. kola Prve lige Srbije, kojim je završen regularni deo šampionata. Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas tim kruševačkog Trajala sa 1:0, u utakmici 30. kola… »

Čika Vlada po 139 put na polumaratonu: Trči i sa pejsmejkerom!

Večernje novosti 31.03.2019
Vlada Stevanović (85) savladaće 14. aprila 139. polumaraton u životu. Počeo s 55 godina, dva puta na stazi pao u nesvest, ali se vratio. APRILSKI Beogradski maraton biće prilika da Vlada Stevanović, opštepoznat u trkačkom svetu kao čika Vlada… »

Posle gotovo osam decenija: Dambo ponovo leti

Večernje novosti 31.03.2019
Priča o bebi slonu sa velikim ušima, koja je obeležila mnoge generacije, oživela u režiji Tima Bartona. SLONČIĆ Dambo, jedan od omiljenih dečjih junaka, vraća se na veliko platno posle gotovo osam decenija, ali ovoga puta kao igrana, a ne… »

Program "Parkiraj i bicikliraj": Dvotočkaši na Adi i za mališane

Večernje novosti 31.03.2019
Korisnici dvotočkaše mogu da preuzmu na privremeno korišćenje svakog dana, u vremenu od 9 do 21 čas. NOVA sezona akcije "Parkiraj i bicikliraj" otvorena je u subotu na Adi Ciganliji. Zajedno sa 110 novih bicikala za odrasle, dvotočkaše će sada… »