Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 31.03.2019

Kikiriki na "crnoj listi" južnokorejskog avioprevoznika

Večernje novosti 31.03.2019
Južnokorejska aviokompanija "Korijan er" objavila je da u njenim avionima više neće biti posluživan kikiriki. Južnokorejska aviokompanija "Korijan er" objavila je da u njenim avionima više neće biti posluživan kikiriki, zbog nedavnog incidenta do… »

Pink najgledaniji već šesti dan ove nedelje

Večernje novosti 31.03.2019
Premijerno emitovanje serije "Državni službenik" ubedljivo je najgledaniji igrani program u danu iza nas. Uz prvu epizodu bilo je blizu 1 300 000 gledalaca. I ŠESTI dan u ovoj nedelji TV Pink je najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni… »

Ovo su detalji putinovog privatnog odmora: Roštilj, kafa i poseban čaj za predsednika Rusije

Večernje novosti 31.03.2019
Prvi čovek Republike Tuve Šolban Kara-Ool je otkrio za Sputnjik kako Vladimir Putin provodi odmor u tajgi za vreme Krasnodarskog ekonomskog foruma. Prvi čovek Republike Tuve Šolban Kara-Ool je otkrio za Sputnjik kako Vladimir Putin provodi odmor u… »

Spektakl u Sloveniji: Dragana, Lapsus bend, Bekuta i Džej oduvali Ljubljanu (video+foto)

Večernje novosti 31.03.2019
Više od 3.000 ljudi želelo je da čuje regionalne zvezde a nekoliko stotina njih koji nisu kupili karte na vreme ostalo je isped hale. NAJVEĆI muzički spektakl sezone u Sloveniji desio se prethodnog vikenda kada su Dragana Mirković, Lapsus band, Ana… »

Ratni dnevnik slavnog generala: Svedočanstvo junačke borbe naših vojnika

Večernje novosti 31.03.2019
Objavljene beleške o proboju Solunskog fronta - vek kasnije zapisane od strane generala Dušana Dodića (1884-1955) iz Milutovca. RATNI dnevnik brigadnog generala Dušana Dodića (1884-1955), poreklom iz Milutovca, kod Trstenika, upravo je objavljen… »

Da li Englezi najavljuju napade na Srbe sa KiM?

Večernje novosti 31.03.2019
Upozorenje britanskog MIP zabrinulo naše žitelje na Kosmetu. Javna je tajna da na Kosmetu britanske obaveštajne službe vršljaju po terenu, kažu Srbi sa KiM. UPOZORENjE koji je pre nekoliko dana britansko Ministarstvo spoljnih poslova uputilo svojim… »

Radovan Karadžić će zahtevati da služi kaznu u Srbiji

Večernje novosti 31.03.2019
General Milomir Savčić, šef istražnog tima odbrane bivšeg predsednika RS o novoj presudi. Dr Radovan Karadžić, na engleskom odgovori na svaki paragraf. NAJPRAVEDNIJE bi bilo da dr Radovan Karadžić služi kaznu u Srbiji. Znamo da do tog cilja nije… »

Kese kanabisa pobacane kilometrima duž puta

Večernje novosti 31.03.2019
Uprkos intenzivnoj potrazi, policija još nije pronašla krivce, objavio je holandski dnevni list Brabants Dagblad. Stotine kesa sa otpacima kanabisa bačene su noćas na delu regionalnog puta između Furta i Kromforta, u holandskoj provinciji Severni… »

Zorica Marković otkrila istinu o rijalitijma: Evo kako sve funkcioniše

Večernje novosti 31.03.2019
Pevačica Zorica Marković gostovala je u emisiji "Magazin in" gde je otkrila neke detalje koji se tiču rijalitija, a za koje je malo ko znao. Pevačica Zorica Marković gostovala je u emisiji "Magazin in" gde je otkrila neke detalje koji se tiču… »

Ešli Barti osvojila trofej u Majamiju

Večernje novosti 30.03.2019
Australijska teniserka Ešli Barti osvojila je danas trofej na turniru u Majamiju. Australijska teniserka Ešli Barti osvojila je danas trofej na turniru u Majamiju. Barti je u finalu pobedila Karolinu Pliškovu sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3). Njoj je to… »