Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 31.03.2019

Neobičan metod pranja kose: Treba vam samo ovaj sastojak

Večernje novosti 31.03.2019
Skrob iz brašna topi masnoću sa vlasišta i kose. Osim toga, neka brašna – poput raženog ili onog od leblebije – neguju kosu jer sadrže vitamin B5, cink i gvožđe. Skrob iz brašna topi masnoću sa vlasišta i kose. Osim toga, neka brašna –… »

Nadogradnja na Gundulićevom vencu: Čitav projekat zidan po zakonu

Večernje novosti 31.03.2019
Autori koji su osmislili projekat, arhitekte Ela Nešić i Danilo Nedeljković, za "Novosti" ističu da radovi nikoga nisu ugrozili, niti zaklonili svetlost. NADZIDANI penthaus na vrhu stambene zgrade na Gundulićevom vencu 51 ove godine ušao je u uži… »

“Samo lud čovek se ovoga ne boji”: Obaveštajac otkriva kako je to biti srpski tajni agent

Večernje novosti 31.03.2019
Nekadašnji operativac Državne Bezbednosti Dragiša Ivelja, u novoj knjizi otkriva zanimljive detalje špijunskog života. Moje kodno ime Relja R 7.3. sinonim je za svakog našeg obaveštajca koji je radio za Srbiju. KAKO izgleda život tajnog agenta? Da… »

U carstvu dinosaurusa: Na Kalemegdanu druženje u parku "Jura avantura"

Večernje novosti 31.03.2019
Među 35 replika dinosaurusa u subotu su uživali mnogobrojni mališani. Roditelji odlučili da iskoriste lepo vreme. BEOGRADSKA tvrđava, posle zimske pauze, u ponedeljak otvora vrata posetiocima. Ipak, još u subotu, počela je nova sezona u "Dino… »

Mladi spremni na rad, ali ne žele pod šator

Večernje novosti 31.03.2019
Ideje i inicijative pred sutrašnji dan omladinskih radnih akcija. Motivacija su druženje, ali i kursevi za IT. NAŠE drvo akcijaško se bilo osušilo, a sada polako izniču pupoljci i olistava. Do sada smo bili isključivo usmereni na negovanje… »

Nesvakidašnja humanitarna akcija: Doniraš krv pa na tron

Večernje novosti 31.03.2019
Ljubiteljima serije "Igra prestola" ispred tržnog centra "Ušće" poklon-majice i prilika da poziraju na replici gvozdenog prestola. NESVAKIDAŠNjE dobrovoljno davanje krvi obeležilo je subotu na platou ispred "Ušća". U susret finalnoj sezoni… »

Srbija mala zemlja velikih ljudi

Večernje novosti 31.03.2019
U knjizi "Sabor junaka" Petar Žebeljan sabrao priče o vremenu i ličnostima iz Prvog i Drugog srpskog ustanka. SEĆANjA na važne ličnosti i značajne događaje iz naše istorije ostala su nam u dragocenim, pisanim dokumentima i književnim delima, ali… »

Visoka moda za ratnike

Večernje novosti 31.03.2019
Đovani Lipari, kostimograf serije “U pustinji smrti”, o inspiraciji, procesu stvaranja kostima... UKOLIKO bi nas neko ko nije čuo za seriju “U pustinji smrti” (Into the Badlands), čiju drugu polovinu treće sezone pratimo ponedeljkom na kanalu… »

Radivoje Mikić za "Novosti": Lirski fenjer Dobrice Erića

Večernje novosti 31.03.2019
Profesor Radivoje Mikić, za "Novosti", o značaju dela velikog pesnika. Pesnički zanat doveo do vrhunskog umeća. KAD god je govorio o sebi i svom životu, Dobrica Erić je voleo da kaže kako je učio “malo škole i mnogo zanata, ali nijedan nije… »

Podrška navijača Zenita: Da se bombe ne zaborave...

Večernje novosti 31.03.2019
Dve decenije su prošle otkako je NATO bombardovao Srbiju, a zločini načinjeni tokom ta dva i po meseca dobro se pamte i izvan granica naše zemlje. To su pokazali navijači Zenita. DVE decenije su prošle otkako je NATO bombardovao Srbiju, a zločini… »