Хроника архива вести 11.01.2016

Рониоци пронашли тело возача камиона у Сави ФОТО

Мондо 11.01.2016
Два камиона директно су се сударила данас око 10.30 сати на Остружничком мосту, при чему је кабина са возачем једног камиона упала у Саву, потврђено је у МУП-у Србије. Фото: Тањуг, Раде Прелић Рониоци Жандармерије… »

Обијена црква у Грачаници

Мондо 11.01.2016
Непознати починиоци обили су цркву Светог Димитрија у Сушици и однели кутију са новцем у којој се прикупља прилог за цркву. Фото: Мондо/ Горан Сивачки Црква у Великој Хочи Члан црквеног одбора Ненад Крстић је данас око 13… »

Судар у Немањиној, деветоро завршило у Ургентном!

Вести онлине 11.01.2016
У судару аутобуса ГСП-а и два аутомобила у Немањиној улици повређено је девет путника који су пребачени у Ургентни центар, а саобраћај је обустављен у смеру ка Славији. Како је речено Тањугу у МУП-у, до удеса је дошло око… »

Подигнута оптужница против бившег директора ПКБ

Нови магазин 11.01.2016
Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против бившег директора Привредне коморе Београда Милана Јанковића због сумње да је злоупотребама оштетио ту комору, речено је данас Тањугу у том тужилаштву… »

Суђење За Отмицу Мале Маше: Сведочио полицајац који је ухапсио отмичаре

Блиц 11.01.2016
На суђењу оптуженим Французима за отмицу Маше Пренковић (3) сведочио је саобраћајни полицајац, из патроле која их је привела. Осим њега данас у Специјалном суду сведочило је још троје очевидаца отмице мале Маше у… »

Крвава Ноћ У Вршцу: Тинејџер ножем преклао вршњака, другог избо

Курир 11.01.2016
ВРШАЦ - У ноћи између недеље и понедељка, сат времема после поноћи у Улици Димитрија Туцовића догодило се убиство и покушај убиства између малолетника у Вршцу. Како незванично сазнајемо, две групе малолетника, од 15 до… »

Нова оптужница за логор "Мусала"

Актер 11.01.2016
Тужилаштво Босне и Херцеговине подигло је данас оптужницу против припадника 4. батаљона војне полиције Армије БиХ Едхема Жилића за нечовечно поступање над заробљеним цивилима српске и хрватске националности у… »

РТС: Малолетник убио једног дечака и ранио другог

Политика 11.01.2016
Малолетник (17) из Вршца ножем је напао двојицу петнаестогодишњака и том приликом једног од њих убио, а другог ранио, јавио је данас РТС.Како је пренела телевизија, инцидент се догодио у Вршцу око три сата после поноћи. … »

Лесковац: Ухапшен због психичког малтретирања супруге

Вечерње новости 11.01.2016
Лесковачка полиција ухапсила је данас Д.Ђ. (56) из околине тог града због сумње да је психички малтретирао своју супругу. Лесковачка полиција ухапсила је данас Д.Ђ. (56) из околине тог града због сумње да је психички… »

ПУЦЊАВА У БОГАТИЋУ: Полицајац не проговара

Вечерње новости 10.01.2016
Више јавно тужилаштво у Шапцу донело је наредбу за спровођење истраге против полицајца Милоша Тадића (28), који се терети за кривично дело покушај убиства. ВИШЕ јавно тужилаштво у Шапцу донело је наредбу за… »