Извор: Курир архива вести 28.11.2016

Вучић о платама војсци: Шта год ко мислио, немамо ћуп из ког можемо да вадимо паре

Курир 28.11.2016
БЕОГРАД - Премијер Александар Вучић изјавио је данас, поводом изјаве председника Томислава Николића да на војсци не треба да се штеди, да Србија не може да потроши више него што зарађује и да је Међународни монетарни… »

(Курир тв) представљена бела књига 2016 Вучић: Влада отворена за све да учествују у реформама

Курир 28.11.2016
БЕОГРАД - Влада Србије је отворена за све који желе да учествују у реформама, поручио је данас премијер Србије Александар Вучић на представљању "Беле књиге 2016" Савета страних инвеститора (ФИЦ). Вучић је, у обраћању… »

На основу налаза Унутрашње контроле: Полиција проверава пословање ЕПС

Курир 28.11.2016
БЕОГРАД - На основу налаза Унутрашње контроле, полиција проверава пословање ЕПС Снабдевање у претходном периоду. БЕОГРАД - На основу налаза Унутрашње контроле, полиција проверава пословање ЕПС Снабдевање у претходном… »

(Курир тв) умало туча радикала и обезбеђења: Ексклузивни снимак из Скупштине Србије!

Курир 28.11.2016
БЕОГРАД - Рат у скупштини настављен је и данас јер је сала у којој је требало да се одржи седница Административног одбора на којој је требало да се расправља о смени Александра Мартиновића, била закључана. Запрепаштени… »

Завршено пребројавање гласова и у Мичигену: Трамп је победник, ево колико је гласова освојио!

Курир 28.11.2016
Доналд Трамп је победио на председничким изборима и у Мичигену, саопштила је данас изборна комисија те савезне државе, која је завршила пребројавање гласова 20 дана после избора. Мичиген је последња савезна држава која је… »

Ојачала домаћа валута: За евро данас 123,27 динара

Курир 28.11.2016
БЕОГРАД - Динар је данас ојачао за 0,1 одсто према евру и званични средњи курс износи 123,2784 динара за евро, објавила је Народна банка Србије. Динар је према евру слабији за 0,1 одсто него пре месец дана, а на годишњем… »

Вучић о курировим председничким изборима: Сви они би желели да постану председници

Курир 28.11.2016
БЕОГРАД - Премијер Александар Вучић је вечерас уочи "финала пре финала" КУРИРОВИХ ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА у којима ће по први пут одмерити снаге са актуелним председником Србије Томиславом Николићем поручио кандидатима да… »

Наношење тешких телесних повреда: Тројица осумњичена за премлаћивање Новосађанина

Курир 28.11.2016
ФУТОГ - С. К. (18) из Футога ухапшен је због сумње да је учинио кривично дело тешка телесна повреда и А. Ш. (23), П. Ђ. (22) и В. М. (21), осумњичене за кривично дело насилничко понашање. Сумња се да је, у Ветернику… »

Марковић представио нову владу ЦГ: Рука правде стићи ће сваког ко је ударио на државу и премијера!

Курир 28.11.2016
Рука правде мора стићи свакога ко је брутално ударио на темељ државе, поручио је мандатар за састав нове Владе Црне Горе, представљајући програм у Скупштини Црне Горе. Он је то рекао алудирајући на покушај државног удара… »

Упутио предлог Влади Србије: 25. новембар да постано нови државни празник

Курир 28.11.2016
БЕОГРАД - Председник Србије Томислав Николић упутио је Влади Србије предлог да 25.новембар, када је на Великој народној скупштини у Новом Саду одлучено да Војводина буде присаједињена Србији, буде проглашен за државни… »