Извор: Ало архива вести 15.06.2017

Јанковићу држава плаћа шофере!

Ало 15.06.2017
Испливао “прљави веш“! Престао да буде заштитник грађана, а наставио да ужива у привилегијама. С. Р. (пуно име познато редакцији), човек који је запослен у канцеларији заштитника грађана, током целе предизоборне… »

Ово су фотографије године (ВИДЕО)

Ало 15.06.2017
Победник 14. конкурса за Бетину фотографију године је фоторепортер АФП-а Роберт Атанасовски за фотографију "Шарена револуција" На изложби која је вечерас отворена у Дорћол платзу у Београду изложено је 45 радова, од укупном… »

Голаћ са фејса вређао Вучића!

Ало 15.06.2017
Контрамитингаши који се представљају као новинари провоцирали присталице напредњака! Наиме, на интернету се појавио снимак који јасно показује да је група грађана, на дан када је председник Србије Александар Вучић полагао… »

Признао да је ножем убио бившу супругу!

Ало 15.06.2017
Милош Чодановић (28), који је 7. фебруара ове године са више убода кухињским ножем убио бившу супругу Монику Икотић (43), осуђен је на 11 година затвора. Државни првак у бацању кугле са оштећеним видом потписао је… »

Гази пешаке по тротоару

Ало 15.06.2017
Полиција Њујорка саопштила је да је 10 људи повређено у инциденту на Менхетну када се се један џип из непознатих разлога попео на тротоар и ударио у пешаке. У овом инциденту оштећено је и више возила других возила… »

Саобраћајци у белом за „Бели град”!

Ало 15.06.2017
Популарности Трга Славија осим музичке фонтане однедавно доприноси још једна атракција - саобраћајци у белим униформама. Сви пролазници, странци и деца своје фото-апарате и мобилне телефоне усмеравају ка њима. Ови млади… »

Морате да видите какву је сукњу обукла Колинда! (ФОТО)

Ало 15.06.2017
Колинда Грабар Китаровић ових дана се дружила са пољским председником. На радном доручку са Пољацима обукла је занимљиву комбинацију. Сукњом са мотивима које личе на јагоде и цвеће изненадила је све. ја ја ја ја јагодица… »

Ана Брнабић је премијер!

Ало 15.06.2017
Председник Србије Александар Вучић данас је саопштио да је Ана Брнабић мандатар за састав нове владе. Како је Ало! први писао, још у штампаном издању за 4. април, Вучић је одабрао да Србија добије прву жену премијера… »

Овако нова премијерка барата лоптом (ВИДЕО)

Ало 15.06.2017
Нова премијерка Србије Ана Брнабић показала је своје фудбалско умеће и то, ни мање ни више него пред селектором наше фудбалске репрезентације Славољубом Муслином. Наиме, Брнабићева је била гошћа на промоцији новог… »

Трудна Серена преживљава драму због оца

Ало 15.06.2017
Америчкој тенисерки Серени Вилијамс, упркос томе што је у благословеном стању, не иде баш све како треба. Наиме, њен отац је оптужио своју супругу да је лажирала његов потпис и преписала на своје име кућу и аутомобиле… »