Извор: Блиц архива вести 11.10.2017

Епл се удружио са Спилбергом, улази у продукцију ТВ програма

Блиц 11.10.2017
Америчка технолошка компанија Епл удружује се са награђиваним режисером Стивеном Спилбергом, с намером да прошири своју делатност и закорачи у свет продукције телевизијског програма. Произвођач ајфона враћа у живот… »

Након пет година везе са мрком: Одлука Ане Бекуте је велико изненађење за многе

Блиц 11.10.2017
Фолк звезда Ана Бекута ових дана се ужурбано припрема за своје концерте у Сава Центру. Несебичну подршку јој и овога пута пружа њен изабраник Милутин Мркоњић са којим је пет година у романтичној вези. Иако уживају у… »

Анархисти упали у шпанску амбасаду у Атини и бацали летке за независност Каталоније

Блиц 11.10.2017
Самопроглашени анархисти у Грчкој улетели су данас у амбасаду Шпаније у Атини и бацали летке у корист независности Каталоније, саопштили су званичници те амбасаде. - Око 15 до 20 њих је упало у амбасаду и бацило летке. Нису… »

Сви уздишу за њом а: сада је наша певачица у петом месецу трудноће показала како изгледа гола испод туша

Блиц 11.10.2017
Нема мушкарца који макар једном није похвалио изглед певачице Мие Борисављевић. Неке даме јој завиде, а неке можда неће остати равнодушне због поступка који је направила у петом месецу трудноће. За потребе једне емисије… »

Шта се дешава са српским "миговима": Пре него што полете морамо из њих да повадимо нешто поверљиво

Блиц 11.10.2017
"Мигови" из Русије који су недавно допремљени у Србију неће моћи да лете на војној паради 20. октобра, а у оперативној употреби биће на пролеће или лето 2018. године. До тада би из њих требало да буде извађена руска опрема… »

Пентагон о хакерској крађи: Планови из рата на безбедном

Блиц 10.10.2017
Пентагон је данас објавио да је упознат са наводима да је Северна Кореја украла најновије оперативне планове САД и Јужне Кореје за случај рата, али је изнео уверавање да су документи на безбедном месту, преноси Јонхап. "Могу да… »

После љубави, остаје горчина: Едита Арадиновић оплела по бившим партнерима

Блиц 10.10.2017
Лепа Едита Арадиновић недавно је завршила дугу везу, а сада је отворила душу о партнерима. - Никада више нећу коментарисати свој љубавни живот. Посвећена сам себи и каријери, све остало је иза мене. Једина поука из прошле… »

Ако Трамп упрска споразум века, неминовно следи рат светских размера

Блиц 11.10.2017
Кроз неколико дана знаће се да ли ће председник Америке Доналд Трамп ратификовати нуклеарни споразум са Ираном. Ипак, многи сматрају да ће готово сигурно одбити да то уради, и већ размишљају о последицама те одлуке. Два… »

Тања Савић жели да добије девојчицу и то на несвакидашњи начин

Блиц 11.10.2017
Тања Савић има два сина, Максима и Ђорђа, али не крије да жели да прошири породицу. - С времена на време пожелим да родим девојчицу. То бих баш желела. Медицина је данас узнапредовала, можеш да наручиш дете, што се… »

Непристојна понуда: за водитељку: "Можеш ли да нам покажеш..."

Блиц 11.10.2017
Хрватска водитељка Антонија Блаће, која се прославила и у Србији, добила је врло непристојну и врло јавну понуду преко друштвених мрежа. Антонија се нашла на мети фетишиста, који од ње затражоли да им покаже "њан лепа… »