Извор: Данас архива вести 18.01.2018

Оливер Ивановић сахрањен у Београду

Данас 18.01.2018
На Новом гробљу у Београду, у Алеји заслужних грађана, сахрањен је данас председник Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића, који је убијен у уторак у Косовској Митровици. На сахрани се окупио се више хиљада грађана… »

Ђоковић у трећем колу Аустралијан опена

Данас 18.01.2018
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у треће коло Аустралијан опена после победе против Француза Гаела Монфиса 3:1 у сетовима. Ђоковић је после преокрета добио Монфиса по сетовима 4:6, 6:4, 6:1, 6:3 за скоро два сата и 50… »

Стефановић: Србија јесте тражила учешће у истрази

Данас 18.01.2018
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић поновио је данас захтев Републике Србије међународним институцијама на Косову и Метохији да се српски државни органи укључе у истрагу… »

Мандић: Подржао сам ДС јер је агресивна лаж превршила меру

Данас 18.01.2018
* "Левица је у кризи у читавој Европи и зато мора да поради на себи", каже за Данас Тома Фила, адвокат са листе СПС. Након Српске напредне странке која је листу за београдске изборе поднела истога дана када су избори и… »

Власник возила из ког је убијен Ивановић је у Србији

Данас 18.01.2018
Полиција Косова успела је да открије последњег власника возила за које се верује да је из њега пуцано на председника Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића. Полиција Косова је идентификовала особу која је 2017. године… »

Преминуо Јонуз Муслиу

Данас 18.01.2018
Председник Скупштине општине Бујановац и Националног савета Албанаца Јонуз Муслиу преминуо је данас у болници у Турској, где се налазио на лечењу. Муслиу је био некадашњи политички командант Главног штаба Ослободилачке… »

Коцијанчић: ЕУ поздравља наставак дијалога Србије и Косова

Данас 18.01.2018
Портпаролка високе представнице Европске уније (ЕУ) за спољну политику и безбедност Маја Коцијанчић изјавила је данас да ЕУ поздравља спремност председника Србије и Косова, Александра Вучића и Хашима Тачија, за наставак… »

Косово спремно за сарадњу у истрази о убиству Ивановића

Данас 18.01.2018
Председници Србије и Косова, Александар Вучић и Хашим Тачи разговарали су вечерас телефоном о убиству лидера Градјанске иницијативе СДП Оливера Ивановића. Вучић је у разговору поново затражио од Тачија да прихвате… »

Транспарентност: Испитати политичку повезаност директора Агенције

Данас 18.01.2018
Транспарентност Србија позвала је данас Одбор Агенције за борбу против корупције да испита податке о могућој политичкој повезаности новоизабраног директора Агенције и да обавести јавност о својим налазима. Они додају да је… »

У Србији регистровано 1.114 случајева малих богиња

Данас 18.01.2018
Од октобра до данас на територији Србије, укључујући и територију надлежности Завода за јавно здравље Косовска Митровица, регистровано је укупно 1.114 случајева малих богиња, од… »