Региони архива вести 16.03.2018

Нађена марихуана на паркингу

ОК радио 16.03.2018
Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању, по налогу заменика тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Врању, одредили су задржавање до 48 сати Н.А (23) из околине Бујановца, због постојања основа сумње да је… »

Бујановчанин ухапшен због марихуане

Југ пресс 16.03.2018
ВРАЊЕ Припадници Министарства унутрашњих послова у Врању, по налогу заменика тужиоца Вишег јавног тужилаштва у том граду, одредили су задржавање до 48 сати Н.А (1995) из околине Бујановца, због постојања основа сумње… »

Заказана седница Скупштине града

Ритам града Кг 16.03.2018
Након консултација са шефовима одборничких група, председник Скупштине града Мирослав Петрашиновић, заказао је КСВ редовну седницу градског парламента за петак 23. март са почетком у 9 сати. Међу најзначајнијим тачкама… »

У врањској Гимназији „Недеља школе“

Југ пресс 16.03.2018
ВРАЊЕ Гимназија „Бора Станковић“ у Врању, од 20. до 28. марта, бројним активностима обележиће Дан школе. Један од значајнијих догађаја, који ће бити у знаку обележавања 137 година постојања и рада ове образовне… »

Акумулациона брана Првонек добија плански документ

Југмедиа 16.03.2018
Важно је да акумулациона брана Првонек код Врања добије плански документ који до сада није имала и тиме ће се утврдити режими и зоне заштите акумулације, изјавио је данас помоћник министра саобраћаја, инфраструктуре и… »

Бесплатна припрема за полагање мале матуре

иКрагујевац 16.03.2018
Град Крагујевац и Канцеларија за младе организују припремну наставу за полагање мале матуре. Настава ће бити реализована у сарадњи са Природно-математичким и Филолошко – уметничким факултетом. Настава за математику… »

Други ГИМПИ ФЕСТ у пиротској Гимназији изазвао велико интересовање

Југмедиа 16.03.2018
Под слоганом “ Знање је битцоин будућности“, надарени ученици пиротске Гимназије на Другом Фестивалу науке ГИМПИ ФЕСТ показали су своју креативност из девет области, и упознали садашње основце са радом школе која има… »

ЗАПОСЛЕНИ У НОВОМ ПАЗАРУ СТРАХУЈУ ОД НАЈГОРЕГ: Опасне хемикалије у магацину, а објекат пред рушењем!

Санџак пресс 16.03.2018
Одбор поверилаца Текстилног комбината “Рашка” у стечају из Новог Пазара обавестио је данас Министарство заштите животне средине и стечајног судију о лошем стању магацина “Дораде”, за који тврде да је урушен, иако… »

Крагујевац ускоро добија нову аутобуску станицу

РТ Крагујевац 16.03.2018
Уколико град Крагујевац у поступку продаје непокретности пословне и помоћне зграде Универзал банке АД Београд у стечају буде најповољнији понуђач, Крагујевац ће ускоро добити нову аутобуску станицу. Реч је о објекту… »

Изложба КСИКС Салона антиратне карикатуре отворена у Бидгошћу

иКрагујевац 16.03.2018
Преносећи поруке мира које упућују карикатуристи из целог света окупљени око крагујевачке антиратне манифестације, изложба КСИКС Салона антиратне карикатуре до 14. априла је отворена у Универзитетској библиотеци “Казимиерза… »