Београд архива вести 28.03.2019

Градски центар за социјални рад у Београду добио први Кол центар

Данас 28.03.2019
Први Кол центар намењен информисању грађана у домену социјалне и породичне правне заштите отворен је просторијама Градског центра за социјални рад у Београду. Реализацију и техничку подршку овог пројекта, вредног преко 2,5… »

Пукла водоводна цев на Чукарици, саобраћај преусмерен на хиподром

Вечерње новости 28.03.2019
Водоводна цев пукла је у току ноћи у Паштровићевој улици у београдској општини Чукарица због чега грађани на Чукаричкој падини и доњем делу Бановог брда немају воде, а саобраћај преусмерен. Водоводна цев пукла је у току… »

“Као да се излило Савско језеро...” Невероватне слике ноћашње поплаве код Аде Циганлије, аутомобили плутали као чамци…

Блиц 28.03.2019
Баново брдо и околина су већ десет сати у ванредном стању због пукнуте цеви поред будућег тржног центра "Ада Мол". Аутобуси са десетак линија јавног градског превоза возе заобилазним трасама, на петљи "Хиподром" су… »

Мирна ноћ у граду, један удес ноћас, без теже повређених

Блиц 28.03.2019
У Београду се ноћас догодила једна саобраћајна несрећа у којој није било теже повређених, речено је јутрос Тањугу у Хитној помоћи. Током ноћи Хитна помоћ је имала 103 интервенције, од којих 13 на јавном месту. Од… »

Саобраћајка у Обреновцу: Камион се закуцао у аутомобил (видео)

Курир 28.03.2019
У саобраћајном удесу путничког возила марке "ауди" и камиона који се догодио данас преподне на Ваљевском путу у обреновачком насељу Звечка, на сву срећу није било повређених, али је причињена већа материјална штета… »

Град издвојио 200 милиона динара за васпитаче

Студио Б 28.03.2019
Запосленима у 17 београдских предшколских установа је исплаћена солидарна помоћ Града Београда у износу од по 20.000 динара, изјавио је градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак. За више од 9.000 запослених… »

Урбаниста марко стојчић: Нема рушења бедема због гондоле

Вечерње новости 28.03.2019
Пројекат гондоле ни на који начин не угрожава амбијенталну целину Београдске тврђаве, а приче које се ових дана потежу у јавности о рушењу Калемегдана су неистините. ПРОЈЕКАТ гондоле ни на који начин не угрожава… »

Трка и за место у вртићима: На чекању 2.700 малишана

Мондо 28.03.2019
Конкурс за место у београдским државним вртићима ове године биће спроведен од 8. до 25. априла, а још се не зна тачан број слободних места у предшколским установама. Фото: Гуливер/Гетти имагес, олесиабилкеи У градском… »

"Не би нас никад оставио, имамо једногодишњег сина": Жељко Сали (21) нестао у Гроцкој, његова супруга у очају моли за…

Телеграф 28.03.2019
Младић је у тренутку нестанка на себи имао браон панталоне, плави дукс, црну јакну и плави ранац. Жељко Сали (21) из Београда нестао је 21. марта у Железнику, а супруга Милица апелује на све којима се можда учинило да су га… »

Београдски основци се отровали у кантини? Инспекција у току, у школи тврде да се ради о стомачном вирусу

Блиц 28.03.2019
Најмање двадесеторо деце пожалило се на стомачне болове, праћене повраћањем и дијарејом, које су добили синоћ по повратку из продуженог боравка ОШ “Радоје Домановић” са Новог Београда. Док родитељи сумњају да је… »