Извор: Вечерње новости архива вести 31.03.2019

Хрватска повлачи кукурузну крупицу српског произвођача

Вечерње новости 31.03.2019
Министарство пољопривреде Хрватске обавестило је потрошаче да се повлачи и опозива кукурузна крупица "Лара" од једног килограма, пореклом из Србије, с роком трајања до 13. децембра. Министарство пољопривреде Хрватске… »

Ишингер о уласку Србију у унију:ЕУ треба прво да уради свој домаћи задатак

Вечерње новости 31.03.2019
Немачки дипломата и стручњак за Западни Балкан Волфганг Ишингер изјавио је да перспектива чланства у Европској унији за Србију и друге земље региона треба да буде отворена. Немачки дипломата и стручњак за Западни Балкан… »

Џинићу злато на Евро Купу у Бијељини

Вечерње новости 31.03.2019
Млади боксер из Зворника Филип Џинић освојио је златну медаљу у средњој категорији на Евро Купу у Бијељини. Млади боксер из Зворника Филип Џинић освојио је златну медаљу у средњој категорији на Евро Купу у Бијељини. Он… »

Лазански открива све о 1999! "Витезови Џедаја" хтели са 175.000 војника да униште Србију, ево шта је спречило НАТО…

Вечерње новости 31.03.2019
Да ли су Ахтисари и Черномирдин заиста запретили Милошевићу да ће, уколико не пристане на услове које диктира НАТО, "Београд и Србија бити бомбардовањем поравнати као сто”? Зашто је Слободан Милошевић пристао на споразум… »

Жена се заклала у породичној кући: Свекрва ушла у собу и пронашла је у локви крви

Вечерње новости 31.03.2019
У неготинском селу Браћевац, у породичној кући, свекрва је ушавши у собу затекла снаху Бисерку Ж.(43) како лежи на поду у локви крви. У неготинском селу Браћевац, у породичној кући, свекрва је ушавши у собу затекла… »

Гориво се и даље шверцује: У 2018. заплењено 250 тона нафте

Вечерње новости 31.03.2019
Гориво се и даље шверцује на све начине, иако су цариници појачали рад. На рекама филмско претакање из бродова. ЦАРИНИЦИ су током прошле године одузели више од 250 тона нафте и нафтних деривата, што је готово осам пута… »

"Комедијаш" спреман да клекне пред Путином

Вечерње новости 31.03.2019
У Украјини се данас одржавају председнички избори, три кандидата са шансама за други круг. МОСКВА: ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА ПРЕДСЕДНИЧКИ избори у Украјини, који се одржавају данас, биће запамћени као најпрљавији до сада, јер… »

Карађорђеве шанчеве због немара "затрпао" заборав

Вечерње новости 31.03.2019
Сведоци похода у Рашкој области пре 210 година. Утврђења нису ни истражена, а кад су села остала без младости и руку, ова места почела је да отима гора и тама заборава. НЕМА планине у Старом Влаху без топонима Карађорђев… »

Од ватре одбрањене куће у херцеговаким селима

Вечерње новости 31.03.2019
Херцеговачки ватрогасци током викенда имали пуне руке посла. Ватра се примакла на десетак метара од објеката. ВАТРОГАСЦИ из Билеће, Невесиња и Гацка протеклог викенда борили су се са бројним пожарима, а у неколико села… »

Зеленски хвалио Сакашвилија, не зна се да ли се шалио?

Вечерње новости 31.03.2019
Кандидат за председника Украјине Владимир Зеленски из странке Слуга народа, похвалио је данас бившег председника администрације региона Одесе, Михаила Сакашвилија. Кандидат за председника Украјине Владимир Зеленски из странке… »