Друштво

Тулијум ласер од 200 вати - крај проблема"мокре ципеле": Ласер Мед - 4 филијале за ласерску хирургију у Бугарској и Србији

Блиц пре 3 сата
После педесете године мушкарцима долази до нежељених промена током уринирања, нарочито у погледу јачине протока урина. Млаз постепено слаби, постаје тањи и не формира лук као раније. Док схвати и навикне на нову ситуацију… »

Од најмлађе Нобеловке до одлучне Грете Тунберг - у "Блицу" на поклон књига о деци која су мењала свет

Блиц пре 3 сата
Данас у "Блицу" на поклон нова књигу из "Блицове" библиотеке која је посвећена храбрим малим херојима који су се кроз историју залагали или се још увек залажу за добро и који су, својим поступцима мењали друштво и свет око… »

Србија купила руске системе „Панцир“: У пуној готовости до краја године

Вечерње новости пре 3 сата
Русија и Србија закључиле су уговор о набавци једне батерије система за противваздушну одбрану „Панцир С1“, реализација је већ започела. Русија и Србија закључиле су уговор о набавци једне батерије система за… »

Изјава дана: Судије да бира рецимо…Вучић

БизЛифе пре 2 сата
Фото: Н1/Сцреенсхот Државни секретар у Министарству правде Радомир Илић изјавио је да Устав Србије мора да се мења како би правосуђе добило екстерну контролу, јер су судство и тужилаштво, како је рекао, постали… »

Такмичење у стреличарству у ОШ “Прељина“

Морава инфо пре 2 сата
ЧАЧАК – Стреличарска секција Основне школе „Прељина“ позива ученике са територије општине града Чачака на отворени турнир у “Бовпаин-у“. Турнир ће се одржати у петак, 24. јануара у фискултурној сали школе у… »

Упитне оцене о квалитету ваздуха

Данас пре 3 сата
Станице које мере загађеност не раде пуним капацитетом годинама Мерне станице које треба да одреде квалитет ваздуха не раде пуним капацитетом последњих шест година, што ставља под знак питања оцене о квалитету ваздуха које… »

Штетне материје још у ваздуху! Горан Триван продаје маглу: Само се пере, не нуди конкретно решење

Курир пре 3 сата
Уместо да понуди решење за смањење загађења ваздуха у Србији, министар екологије осуо паљбу по загађивачима, а кривцем прогласио и саму планету. Док се грађани данима гуше у смогу, министар заштите животне средине… »

АКПА: Професорку Ракић-Водинелић варају утисци

Данас пре 2 сата
Реакција на изјаву професорке Ракић Водинелић дату у Утиску недеље Алумни клуб Правосудне академије (АКПА) реагујући на јучерашњу изјаву професорке права Весне Ракић-Водинелић дату у емисији “Утисак недеље” у којој… »

Драго Пилсел: Ђукановић би требало да се замонаши, далеко би догурао

РТС пре 2 сата
Познати хрватски теолог Драго Пилсел изнео је у тексту за п-портал.нет своје мишљење о Закону о слободи вере недавно усвојеном у Црној Гори, који је изазвао бројне протесте у тој држави и у целом региону. Текст преносимо у… »

ПАК ДА, нови руски стратешки бомбардер — део „нуклеарне тријаде“ /видео, фото/

Спутник пре 4 сата
Русија је започела нову фазу развоја ПАК ДА, најсавременијег стратешког бомбардера — носача ракета, чије се карактеристике држе у најстрожој тајности, а који ће бити део руске „нуклеарне тријаде“. Према писањима… »

Друштво, најновије вести »