Хроника

Малолетници осумњичени да су срушили 23 надгробна споменика

Политика пре 4 сата
Припадници Министарства унутрашњих послова у Суботици, по налогу Вишег јавног тужилаштва у овом граду, поднели су кривичну пријаву против двојице малолетника због постојања основа сумње да су извршили кривично дело… »

Дедовић сахрањен код Котора, Вукотић у читуљи позива на освету: "свако зна што му је чинити!"

Србија данас пре 5 сати
У црногорској штампи поруке од другова из Херцег Новог, Котора, Никшића, Бара... У уторак испраћај Стевана Стаматовића. Игор Дедовић, који је убијен у атинском ресторану 19. јануара пред женом и децом, сахрањен је у… »

''Отишао је да се види са девојком на пет минута, а онда...'' Исповест цимера убијеног Милоша Милеуснића

Србија данас пре 7 сати
На данашњи дан пре годину дана убијен је Милош Милеуснић из Чачка. Трагедија чији мотив није разјашњен, с обзиром на то да осумњичени за убиство није познавао своју жртву, затекла је целу Србију. Ипак најболније… »

Синиша (70) је тврдио да га шаљу на психијатрију јер воли девојку (20): Прича је онда добила шокантан обрт!

Србија данас пре 9 сати
Основни суд у Нишу изрекао је меру безбедности обавезног чувања и лечења у Психијатријској болници у Горњој Топоници Синиши В. (70) из села Крушце јер је прогонио девојку (20). Он је своју жртву пратио скоро годину дана и… »

''Једва ме је извукао'' Исповест мушкарца на чији је аутомобил пала буква и убила му комшију

Србија данас пре 8 сати
Да смо две секунде били бржи или спорији остали би живи и здрави, али све се наместило како не треба. Зла судбина је прецизно, да прецизније не може бити, темпирала да се дрво обруши на пут баш у тренутку када смо ми… »

Мигрант напао жену на Дорћолу: Два пута је ударио песницом! Имао жилет код себе!

Србија данас пре 8 сати
Од ударца жена је пала на улицу. Један мигрант ухапшен је у недељу увече пошто је напао жену на Дорћолу. Мигрант је пришао жени на улици и напао је. Када је он покушала да се склони од њега, он ју је гурнуо, а затим… »

Старац (70) направио ужас од живота девојци (20)! Пакао трајао пуних годину дана

Ало пре 9 сати
Основни суд у Нишу изрекао је меру безбедности обавезног чувања и лечења у Психијатријској болници у Горњој Топоници Синиши В. (70) из села Крушце јер је прогонио девојку (20). Он је своју жртву пратио скоро годину дана и… »

Малолетници дивљали и рушили споменике на суботичком гробљу: Поднете кривичне пријаве

Србија данас пре 9 сати
Полиција позива грађане у чијем власништву су оштећени споменици да дођу у Полицијску управу у Суботици и то пријаве. Припадници Министарства унутрашњих послова у Суботици, по налогу Вишег јавног тужилаштва, поднели су… »

Ухапшен младић (20) који је поред свега хладнокрвно пуцао у тинејџера!

Ало пре 11 сати
Осумњиченом Ð. А. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су Ð. А. (20) због… »

Опростио се од њега скривеном поруком из подземља! Обећали освету и крв?!

Ало пре 10 сати
Ликвидација вођа шкаљарског клана Игора Дедовића (43) и Стевана Стаматовића (43) 19. јануара у Атини узбуркала је балканско подземље, а данас је у једним дневним новинама изашла читуља која је посебно скренула пажњу… »

Хроника, најновије вести »