Блиц

Нови председник Аргентине: Желимо да платимо спољашни дуг, али немамо средстава

Блиц пре 41 минута
Аргентина жели да плати спољашњи дуг, али држава нема средстава да тако нешто учини, изјавио је нови председник Аргентине Алберто Фернандез. Он је током говора на инаугурацији у Буенос Ајресу позвао Међународни монетарни… »

Да ли ће Џонсон бити премијер са најкраћим стажом? Британци за два дана на биралиштима, избори у сенци брегзита

Блиц пре 34 минута
Британци ће за два изаћи на биралишта, трећи пут у последњих шест година, а на гласачима је, осим уобичајене одговорности за избор нове владајуће већине, овога пута и бреме одлуке када ће, како, па чак и да ли ће… »

У Бриселу почела Међувладина конференција ЕУ Србија

Блиц пре 29 минута
Међувладина конфренција ЕУ Србија почела је вечерас у згради Европског савета у Бриселу. На састанку се разговара о напретку Србије на путу реформи и евроинтеграција, а биће отворено и ново поглавље у приступним преговорима… »

Павлопулос приредио вечеру у част Вучића (фото)

Блиц пре 5 минута
Председник Грчке Прокопис Павлопулос приредио је вечерас свечану вечеру у част председника Србије Александра Вучића, који борави у званичној посети Грчкој. "Свечана вечера коју у част председника Републике Србије… »

Пишу извештаје које нико не чита: Чему служе препоруке стручњака и експертских група

Блиц пре 34 минута
Недавни извештај стручњака о владавини права у БиХ, који је у Бриселу представио виши независни правни експерт Европске уније Рајнхард Прибе, а у којем се, између осталог, наводи да је ВСТС постао део правосудног проблема, у… »

"Узели смо православље и срцем и душом": Мухамед и Атуса, мигранти из Ирана, постали су Михаило и Теодора, а данас су први…

Блиц пре 23 минута
Мухамед и Атуса су супружници из Ирана који већ годину и по дана живе у Србији. То не би било толико необично да се они сада не зову Михаило и Теодора, након што су почетком године постали православци, а још занимљивије је… »

Скенлан: У Брчко дистрикту направљени позитивни помаци ка светлијој будућности

Блиц пре 17 минута
Власти Брчко дистрикта направиле су ове године кораке усмерене ка преокретању негативног тренда из протеклих година и поставиле темеље за смислене промене које ће вратити перспективу светле будућности за Брчко и његове… »

Од бежања од рата до крова света: Љуба има један од најбољих ресторана на планети, а буреком је залудео Португалце

Блиц пре 10 минута
У традиционалном избору престижног британског магазина “Монокл” за 2017.годину ресторан “Бистро 100 Манеирас” из Лисабона проглашен је за најбољи на свету. Власник и главни шеф (кувар) овог ресторана је Љубомир… »

После 15 година: Торлак произвео нову вакцину против сезонског грипа

Блиц пре 4 минута
Београдски Институт "Торлак" после 15 година произвео је нову вакцину против сезонског грипа "торвакс флу". Од 14 земаља које су учествовале у пројекту Светске здравствене организације (СЗО), само су Србија, Бразил и Вијетнам… »

Драгана Митар нема појма шта је чека: Као бомба одјекнула вест о датуму уласка едове жене у задругу

Блиц пре 34 минута
Увелико се прича да ће чувеном Господину Торти, Едису Фетићу, жена Зилха доћи у Белу кућу "Задруге" у понедељак, 16. децембра. Што се датума тиче - у питању није никаква случајност. Како наводи "Ало", њима је тада… »

Блиц, најновије вести »