Блиц

Краљ сточара с Мањаче открива ко је спреман дати 150.000 евра за стадо оваца (видео)

Блиц пре 5 сати
Љубомир Љубо Кочић из Горњег Раткова, познат и као краљ сточара са Мањаче, недавно је узбуркао друштвене мреже објавивши да продаје комплетно стадо од 1.500 оваца и јагњади. За Српскаинфо Љубо открива да стадо још… »

Ђурић: Без новооболелих у већински српским срединама на Косову и Метохији

Блиц пре 5 сати
На територији Косова и Метохије, у већински српским срединама, није регистрован ниједан нови случај корона вируса, саопштио је вечерас директор Канцеларије за КиМ Владе Србије Марко Ђурић. Ђурић је на Инстаграму, у свом… »

Мафија контролише гробља у Италији: Одређивали предузећима да ли могу да обављају сахране, ухапшено 10 особа

Блиц пре 7 сати
Италијанска полиција ухапсила је 10 особа током истраге о контроли које мафија има над гробљем у северној Италији. Полиција сумња да су два клана мафијашке групе Ндрангета одредила којим предузећима је дозвољено да обављају… »

У Италији мањи број заражених и нових смртних случајева

Блиц пре 7 сати
У Италији је од вируса корона у протекла 24 часа умрло још 78 људи, саопштено је данас из Агенције за цивилну заштиту. У саопштењу се наводи да је број заражених повећан за 397. Од почетка пандемије у Италији је умрло… »

Пенсова блиска сарадница се опоравила од корона вируса и саопштила још једну лепу вест

Блиц пре 6 сати
Блиска сарадница америчког потпредседника Мајка Пенса, Кети Милер, објавила је данас да се опоравила од ковида-19 и да се враћа на посао, известио је АП. Председник Доналд Трамп је објавио 8. маја да је представница за медије… »

Трећи окршај власти и опозиције: Орлић: Ристичевићу је глава била крвава, а Трифуновић жене назива шодером, Грбовић…

Блиц пре 6 сати
Члан председништва Српске напредне странке Владимр Орлић и члан председништва Покрета слободних грађана Павле Грбовић суочили су вечерас своје ставове у трећем телевизијском окршају власти и опозиције, а у студију је у… »

"То је највећа брука Црне: Горе!": "Ђетићи" дошли у Београд да студирају и ево шта кажу о одлуци своје земље да Србима…

Блиц пре 7 сати
"То је највећа брука коју је Црна Гора могла да уради заправо свом народу", “Ми смо сви Срби из Црне Горе”, “Овде су ми најбољи пријателији”, “Обожавам Београд”, само су неки од одговора које су студенти који су… »

Потрага за великом, дивљом мачком: Из куће у "алеји милијардера" побегао афрички сервал, у потеру се укључила и полиција

Блиц пре 6 сати
Из једне куће у елитној лондонској Биšоп авенији, познатијој као "алеја милијардера", побегла је велика дивља мачка, мешанац афричког сервала и домаће мачке, за којом трага и полиција, известио је лондонски Сан. Лондонска… »

"Ништа није слутило на овај ужас, никад се нису свађали": Комшије шокиране свирепим злочином, Небојша секиром убио…

Блиц пре 6 сати
У селу Церовац код Крагујевца Небојша Лакић (57) убио је секиром своју маћеху Милоранку Лакић (72). Њега је полиција ухапсила и одузела оружје које је коришћено у злочину. Мотив убиства је непознат, али је чињеница да… »

Грађевински послови вредни милионе: После укидања ванредног стања раде пуним гасом

Блиц пре 6 сати
Неколико грађевинских послова вишемилионске вредности у Градишки, после укидања ванредног стања, напокон ће моћи да почну пуним гасом. Нове околности такође иду у прилог грађевинарима који, због затворених граница и… »

Блиц, најновије вести »