СЕЕбиз

ЈП Морган: Динар реално вреднован

СЕЕбиз пре 4 дана
БЕОГРАД - Српски динар није ни прецењен ни потцењен, већ реално вреднован, и због тога се нашао на самом врху листе валута укупно 25 земаља у развоју из целог света, наводи се у истраживању једне од најзначајнијих… »

Гоогле Мапс ће омогућити избјегавање неосвијетљених улица

СЕЕбиз пре 4 дана
НЕВ ИОРК - Гоогле Мапс у својој бета иначици (в10.31.0) имају неколико линија програмског кода који упућује на нову функцију, а исти је откривен на страници КСДА Девелоперс. Према ономе што су девелопери "ископали" из кода… »

За неколико дана крах глобалног трговинског сустава

СЕЕбиз пре 4 дана
БЕРЛИН - Жалбено тијело Свјетске трговинске организације ц́е у сриједу престати функционирати, због чега ц́е пасти цијели сустав Свјетске трговинске организације (ВТО), а правила трговине де фацто престати вриједити, пише… »

ЕПС: Регрес повећали са 36.298 на 50.000 динара

СЕЕбиз пре 4 дана
БЕОГРАД - Извештајем о ревизији финансијског извештаја Јавног предузећа „Електропривреда Србије" за 2018. годину државни ревизор је утврдио да је прошле године повећан нето износ накнада за топли оброк са 200 динара на 300… »

Долар ослабио, неизвјесност у вези преговора између САД-а и Кине

СЕЕбиз пре 4 дана
ЛОНДОН - На свјетским валутним тржиштима долар је прошлога тједна ослабио према кошарици валута, након два тједна раста, а трговало се врло опрезно због неизвјесности у вези трговинских преговора између САД-а и Кине. Доларов… »

ММФ и Украјина договорили трогодишњи програм тежак 5,5 милијарди долара

СЕЕбиз пре 4 дана
КИЈЕВ - Међународни монетарни фонд (ММФ) и Украјина договорили су на разини особља нови трогодишњи програм 'тежак' 5,5 милијарди америчких долара, изјавила је у суботу извршна директорица ММФ-а Кристалина Георгиева… »

Дионице Крке на мети купаца

СЕЕбиз пре 4 дана
ЉУБЉАНА - У посљедњих су мјесец дана дионице Крке на мети купаца. Порасле су 12,6 посто у споменутом раздобљу те су биле главни генератор раста најважнијег љхубљанског индекса СБИ ТОП који је у том раздобљу ојачао 6… »

Зашто Хрвати избјегавају аукције?

СЕЕбиз пре 4 дана
КОМЕНТАР - Након што су медији (хвала им на томе) открили најблаже речено чудне начине градске додјеле простора за такозване „кућице" на Адвенту у Загребу, поставило се врло једноставно питање: зашто Град Загреб не… »

ХСЛС обиљежио 19. годишњицу смрти Владе Готовца

СЕЕбиз пре 4 дана
ЗАГРЕБ - Изасланство ХСЛС-а положило је цвијеће и запалило свијећу на гроб оснивача и предсједника ХСЛС-а Владе Готовца у поводу 19. годишњице његове смрти, приопћено је у недјељу из те странке. У изасланство су, међу… »

Генско тестирање бит ће доступно и хрватским онколошким болесницима

СЕЕбиз пре 4 дана
ЗАГРЕБ - Хрватски пацијенти који болују од метастаског рака од идуће би године требали приступити генском тестирању, тј. утврђивању специфичне генске мутације сваког појединог тумора, што ће бити нови алат онколозима да… »

СЕЕбиз, најновије вести »