Најновије вести

Нови спортски Масерати најављен за мај следеће године

Ауто блог пре 2 сата
Масерати је још у септембру открио своје планове о новим возилима за које се најављује да ће бити развијени, електрификовани и произведени у Италији, а у међувремену су стигли неки нови детаљи. Први новитет је и… »

БМВ Серије 8 Гран Цоупе стигао у БМВ салоне

Ауто блог пре 3 сата
Убрзо након претпремијерног представљања клијентима и медијима у Србији, потпуно нови модел БМВ Серије 8 Гран Цоупе стигао је у БМВ продајне салоне и доступан је за тест. БМВ Серије 8 Гран Цоупе је најлуксузнији БМВ спортски… »

Опет вози до Трга: Линија 43 без најаве враћена на стару трасу

Вечерње новости пре 3 сата
Линија 96 остаје на скраћеној рути, од Борче до окретнице Панчевачки мост. БЕЗ претходне најаве или каквог обавештења, последња, односно полазна станица линије 43 враћена је на Трг републике. На радост житеља Котежа… »

Милошевићева постала хит на Инстаграму: Софија, ти си најбољи тренер за кондицију!

Курир пре 3 сата
Лудило Манекенка је постала атракција на друштвеним мрежама због свог љубавног живота, а и звезда је фото-монтажа. Софија Милошевић постала је хит на друштвеним мрежама због својих веза са славним фудбалерима. Манекенка… »

Жени пререзао врат кухињским ножем, па покушао да се убије: Комшије о агонији која је претходила суровом злочину код…

Вечерње новости пре 2 сата
Осумњичени супруг Мијаило С.(68) покушао да изврши самоубиство. ОВО је жалостан исход агоније која је трајала дуго. Милина је била вредна жена, недавно је отишла у пензију, али је и тада радила како би обезбедила новац за… »

Породична трагедија: Жени пререзао гркљан па покушао да се убије

Курир пре 2 сата
Злочин Милину Стопић (62) из села Рожанство убио је супруг Мијаило (68) у кући, а потом истим ножем покушао и себи да пресече врат. Мијаило Стопић (68) из златиборског села Рожанство убио је своју супругу Милину (62) тако… »

Страшно: Тек сваки десети убица жене добије максималну казну

Курир пре 2 сата
Захтев: Кривични законик мора да препозна фемицид, убиство из мржње према женама, као посебан вид убиства, каже др Слободанка Константиновић. Убиство жена из мржње или фемицид све је присутнији, а поражавајући су подаци… »

Не смеју да се дешавају осцилације! Имамо велике мотиве против Украјине!

Ало пре 2 сата
Србиај је победила Луксембург, а већ у недељу очекује је дуел против Украјине. Србија је победила Луксембург 3:2 у Београду у утакмици квалификација за Европско првенство. После утакмице своје утиске са новинарима поделили су… »

Певачице, певачи, глумице, модне креаторке... Ево ко је све дошао на Адилов концерт у "Сава центру"

Телеграф пре 3 сата
Било је пуно познатих. Познати певач Адил Максутовић одржан је успешан концерт у београдском "Сава центру". Међу публиком било је пуно познатих личности које су уживале у овом музичком спектаклу. Било је у "Сава центру" и… »

Снимак који је све збунио: "Уверен сам да су ово ванземаљци које су неки видели"

Телеграф пре 3 сата
Јесу ли ово Е.Т.-јева млађа браћа? Власник једне куће препао је две бебе сове када је са својим упаљеним телефоном ушао у њихово скровиште, у крову тог дома. Њега је препао њихов изглед. Да ли су ово бебе сове или… »

Вести дана »