Политика

Вучић: Србија захвална Ирану што не подлеже притисцима за признање Косова

Данас пре 46 минута
Председник Србије Александар Вучић разговорао је телефоном са председником Исламске Републике Иран Хасаном Роханијем, саопштила је служба за сарадњу с медијима председника Србије. Како се наводи у саопштењу, Вучић је… »

Председништво ДСК утврдило предлоге министара у новој Влади Косова

Данас пре 11 сати
Председништво Демократског савеза Косова (ДСК) донело је вечерас одлуку о томе ко ће из редова те странке бити заменик премијера и министри у нлвој влади коју треба да формира мандатар Авдулах Хоти (ДСК). Лидер ДСК Иса Мустафа… »

РИК прогласила изборну листу коалиције Народни блок - Нова Србија, Велимира Илића

Глас Западне Србије пре 1 сат
Републичка изборна комисија прогласила је листу Народни блок - Велимир Илић - генерал Момир Стојановић, за изборе за посланике Народне скупштине, расписане за 21. јун. РИК је именовала дипломираног правника Стевана Бабића са… »

Вучић Ђинпингу поводом Хонконга: Подржавамо суверенитет, интегритет и безбедност Кине

Данас пре 10 сати
Председник Србије Александар Вучић навео је у писму председнику Кине Сију Ђинпингу поводом доношења кинеског закона у вези са Хонгконгом, да Србија подржава суверенитет, територијални интегритет и националну безбедност Кине… »

"Финални споразум Београда и Приштине у наредним месецима, не годинама"

Б92 пре 1 сат
Специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак намерава да организује састанак у оквиру дијалога Београда и Приштине. И то чим се формира влада у Приштини и отворе границе за путовања, сазнаје… »

Председник Србије у посети Новом Пазару

РТВ пре 6 сати
НОВИ САД - Председник Србије Александар Вучић посетиће данас Нови Пазар. Како је најављено, Вучић ће током посете обићи радове на изградњи пута Карајукића Бунари - Расно, као и радове на реконструкцији пута Нови Пазар -… »

Дачић: Слушамо шта народ мисли

Вечерње новости пре 13 сати
Коалиција Социјалистичка партија Србије Јединствена Србија, одржала је предизборни скуп на Звездари у Београду, а председник СПС Ивица Дачић рекао је да је њихов програм патриотизам. БЕОГРАД - Коалиција Социјалистичка… »

Улаз на Косово уз негативан тест на корону, у супротном изолација 7 дана: Али, има изузетака

Телеграф пре 1 сат
Особе које не предоче доказе пребивалишта у којима ће сами боравити у изолацији, не могу ући на Косово. Косовска полиција појаснила је процедуру приликом уласка на Косово, након што су услед ублажавања мера због пандемије… »

Одаловић: Чини се да је Хоти спремнији на компромис

РТВ пре 22 минута
БЕОГРАД - Генерални секретар Министарства спољних послова Вељко Одаловић изјавио је данас да му се чини да је кандидат за новог премијера Косова Авдулах Хоти у односу на своје претходнике бити спремнији за компромис и дијалог… »

"Чини се да је Хоти спремнији на компромис"

Б92 пре 4 минута
Чини се да че кандидат за новог премијера Косова Авдулах Хоти у односу на своје претходнике бити спремнији за компромис и дијалог са Београдом. Али то треба да потврди, каже генерални секретар Министарства спољних послова… »

Политика, најновије вести »