Дијана Вукомановић

Дијана Вукомановић: Вучић се понаша као султан, он на народ Србије гледа као на рају која треба да трпи харач и зулум!

Курир 26.07.2017
Реагујући на отворено писмо које је председник "Адрија медија групе" Александар Родић, упутио Александру Вучићу у коме му поручује да је време да Србији призна да је очајник и лажов, Дијана Вукомановић, самостални посланик… »

Бивша дачићевка: Вучић не зна да вози овај Боинг 747, и опозиција треба да се укључи у решавање КиМ

Правда 24.07.2017
Народна посланица Дијана Вукомановић сматра да би опозиција могла да се уједини за изборе у Београду после, како је рекла, болног искуства са председничким изборима. Опозиција, према њеним речима, треба и да учествује у… »

Вукомановић: Опозиција мора да се уједини

РТВ 24.07.2017
БЕОГРАД - Народна посланица Дијана Вукомановић сматра да би опозиција требало да се уједини за изборе у Београду после "болног искуства" са председничким изборима, али и да учествује у дијалогу о Косову који је најавио… »

Вукомановићева уочи градских избора: Београд је боинг 747 који Вучић и његови не знају да возе

Курир 24.07.2017
Народна посланица Дијана Вукомановић сматра да би опозиција требало да се уједини за изборе у Београду после "болног искуства" са председничким изборима, али и да учествује у дијалогу о Косову који је најавио председник… »

Вукомановић: Београд је Боинг 747 који Вучић не зна да вози

Данас 24.07.2017
Народна посланица Дијана Вукомановић сматра да би опозиција могла да се уједини за изборе у Београду после, како је рекла, болног искуства са председничким изборима. Она је за Н1 рекла да опозиција треба и да учествује у… »

Вукомановић: Београд је Боинг 747 који Вучић не зна да вози

Н1 Инфо 24.07.2017
Народна посланица Дијана Вукомановић сматра да би опозиција могла да се уједини за изборе у Београду после, како је рекла, болног искуства са председничким изборима. Опозиција, према њеним речима, треба и да учествује у… »

Родољуб Шабић и Дијана Вукомановић гости Новог дана

Н1 Инфо 23.07.2017
Гости у Новом дану биће повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић и народна посланица Дијана Вукомановић. Са скупштинске говорнице председница парламента Маја Гојковић позвала је повереника за информације од… »

Ђорђе Вукадиновић и дијана вукомановић: Нови заштитник грађана изабран да се ништа не пита и да се не меша у свој посао

Курир 20.07.2017
Посланик посланичке групе Нова Србија – Покрет за спас Србије Ђорђе Вукадиновић оценио је данас да Зоран Пашалић не испуњава услове за обављање функције заштитника грађана и да су у питању пре свега стручни, али и… »

Вукомановић: Доста су радници крварили за отаџбину

Данас 18.07.2017
Љубав према отаџбини не подразумева тежак рад за малу плату. Патриотизам је нешто друго. Министар Ђорђевић је очигледно у својој министарској ташни приликом селидбе у нови ресор понео говор из свог бившег војног ресора… »

Дијана Вукомановић о незаконитој блокади АМГ: Вучић се вара ако мисли да ће успети у ономе у чему ни Милошевић није да…

Курир 08.07.2017
БЕОГРАД - Дијана Вукомановић, самостална посланица, поводом незаконите блокаде компаније АМГ каже да Вучићев режим, у обрачуну са нашом медијском кућом, изводи показну вежбу примене разних метода дисциплиновања… »

Вести дана »