Дијана Вукомановић

И Ристић ушао у Сандин клуб

Вечерње новости 20.04.2017
Народни посланик и бивши члан ДСС Славиша Ристић приступио је клубу "Нова Србија - За спас Србије" НАРОДНИ посланик и бивши члан ДСС Славиша Ристић приступио је клубу "Нова Србија - За спас Србије". Реч је о групи чији… »

Вукомановић: Насловне стране говоре о свемоћи и немоћи Вучића

Нови магазин 30.03.2017
Дијана Вукомановић из посланичког клуба "Нова Србије - За спас Србије" изјавила је данас да насловне стране седам дневних листова на којима је лого кампање председничког кандидата Александра Вучића сведоче о "свемоћи и… »

Протест удружења Други круг испред Информера (ВИДЕО)

Бета 27.03.2017
Активисти удружења "Други круг", који подржавају председничку кандидатуру Вука Јеремића, данас су организовали протест у центру Београда испред редакције дневног листа "Информер" тражећи од главног и одговорног уредника… »

Протесте испред листа „Информер“

Крагујевачке 27.03.2017
Организација „Други круг“ наставила је протесте испред листа „Информер“ због начина на који тај лист пише о свима који су политички неистомишљеници Александра Вучића. Протест ће, поручио је Стефан Новаковић из… »

Удружење "Други круг" протестовало испред Информера

Радио 021 27.03.2017
Активисти удружења "Други круг", који подржавају председничку кандидатуру Вука Јеремића, данас су организовали протест у центру Београда испред редакције листа "Информер", тражећи од главног и одговорног уредника Драгана… »

Дијана црвену заменила љубичастом!

Ало 27.03.2017
Баталила црвено! Чини се да је Дијана Вукомановић, бивша чланица СПС-а и актуелна посланица посланичке групе „Нова Србија - Покрет за спас Србије”, баталила црвену боју, која је заштитни знак социјалиста. Наиме, она је… »

Вукомановић: Не сме се дозволити кршење радничких права

Бета видео 23.03.2017
БЕОГРАД - Дијана Вукомановић из посланичке групе ``Нова Србија-За спас Србије`` говорила је на конференији о смрти радника ``Гоше`` затраживши да се о самоубиству због неисплаћених зарада изјасни макар министар привреде… »

Интервју недеље драган Шутановац: Не смета ми што је ДС у сенци Саше Јанковића!

Курир 19.03.2017
У споту нема никога из странака. Али ако тако говорите, онда би уз Вука Јеремића требало да се појаве и Илић и Тадић, Санда Рашковић Ивић, Дијана Вукомановић... , лидер ДС, у интервјуу за Курир каже да није у сукобу са и… »

Вукомановић: Чланство СПС неће се одазвати на позив да гласају за Вучића

Нови магазин 17.03.2017
Посланица посланичке групе "Нова Србија - Покрет за спас Србије" Дијана Вукомановић изјавила је данас да то што Социјалистичка партија Србије (СПС) на предстојећим педседничким изборима нема свог кандидата "озбиљно… »

Вукомановић: Мислим да чланство СПС неће гласати за Вучића

Н1 Инфо 17.03.2017
Посланица посланичке групе "Нова Србија - Покрет за спас Србије" Дијана Вукомановић изјавила је да то што Социјалистичка партија Србије (СПС) на предстојећим председничким изборима нема свог кандидата "озбиљно угрожава… »

Вести дана »