Дијана Вукомановић

Дијана Вукомановић о претњи убиством александру родићу: Прорежимски таблоиди помажу слом катастрофалне власти против које…

Курир 16.06.2017
Јавност Србије ужаснута је најавом убиства председника Адриа медиа групе и Курира Александра Родића, која је објављена у недељнику Експрес, чији је власник Горан Веселиновић, кум Александра Вучића. Самостални посланик… »

Дијана Вукомановић: Стефановићу, не понашај се као политички комесар

Курир 13.06.2017
У Уставу јасно пише да у Србији нема цензуре Самостална посланица Дијана Вукомановић, осврнувши се на изјаву министра полиције Небојше Стефановића да је председник АМГ Александар Родић криминалац и рекеташ, иако се против… »

Протест у Скупштини: Вучић није њихов председник

Вести онлине 31.05.2017
Иако је грађане испред Скупштине Србије дочекао транспарент "Београд је за Вучића", чланови посланичког клуба "За спас Србије - Нова Србија" Санда Рашковић Ивић и Дијана Вукомановић ушетале су у зграду Скупштине са… »

Посланици са транспарентима ушетали у Скупштину (ФОТО)

Ало 31.05.2017
Посланице Дијана Вукомановић и Санда Рашковић Ивић у Скупштину су ушле "наоружане транспарентима". Новоизабрани председник Александар Вучић данас ће у Дому Народне скупштине положити заклетву. Испред зграде парламента… »

Рашковић Ивић: Опозициони посланици дискриминисани и на путовањима

Данас 05.05.2017
Мехо Омеровић, председник скупштинског Одбора за људска и мањинска права, представљаће парламент Србије на скупу "Прелазак са речи на дела у спречавању антисемитизма" који се одржава 15. маја у Берлину у организацији… »

И Ристић ушао у Сандин клуб

Вечерње новости 20.04.2017
Народни посланик и бивши члан ДСС Славиша Ристић приступио је клубу "Нова Србија - За спас Србије" НАРОДНИ посланик и бивши члан ДСС Славиша Ристић приступио је клубу "Нова Србија - За спас Србије". Реч је о групи чији… »

Вукомановић: Насловне стране говоре о свемоћи и немоћи Вучића

Нови магазин 30.03.2017
Дијана Вукомановић из посланичког клуба "Нова Србије - За спас Србије" изјавила је данас да насловне стране седам дневних листова на којима је лого кампање председничког кандидата Александра Вучића сведоче о "свемоћи и… »

Вукомановић: Вучићевић и Инфомрер излажу медијском линчу неистомишљенике

Бета видео 27.03.2017
БЕОГРАД - Посланица у Скупштини Србије из посланичког клуба ``Нова Србија - За спас Србије`` Дијана Вукомановић рекла је новинарима да је дошла да подржи протест да би се сачувало уставно људско право на достојанство. Она… »

Протесте испред листа „Информер“

Крагујевачке 27.03.2017
Организација „Други круг“ наставила је протесте испред листа „Информер“ због начина на који тај лист пише о свима који су политички неистомишљеници Александра Вучића. Протест ће, поручио је Стефан Новаковић из… »

Удружење "Други круг" протестовало испред Информера

Радио 021 27.03.2017
Активисти удружења "Други круг", који подржавају председничку кандидатуру Вука Јеремића, данас су организовали протест у центру Београда испред редакције листа "Информер", тражећи од главног и одговорног уредника Драгана… »

Вести дана »