Еди Рама

Рама наставља да велича ОВК, упутио честитку Тачију: Честитао му Дан независности Албаније

Телеграф пре 1 дан
- Честитам Дан независности и председнику Хашиму Тачију и његовим друговима који данас нису код куће - навео је албански премијер. Албански премијер Еди Рама упутио је данас честитку поводом Дана независности Албаније и… »

Честитао ратном злочинцу и терористима: Еди Рама наставља да велича ОВК

Вечерње новости пре 2 дана
АЛБАНСКИ премијер Еди Рама упутио је данас честитку поводом Дана независности Албаније и Хашиму Тачију, преноси Индексонлајн. Рама је, после церемоније подизања заставе у Валони, са председником Албаније Иљиром Метом и… »

Рама поново провоцира: Шаље поздраве и честитке злочинцима у Хагу

Србија данас пре 2 дана
Албански премијер честитао Дан албанске заставе оптуженим припадницима ОВК-а у Хагу, посебно Тачију. Албански премијер Еди Рама упутио је данас честитку поводом Дана независности Албаније и Дана заставе бившем косовском… »

"Најскандалознији пример кршења закона": Рама жестоко критиковао Мету због рођенданске журке

Блиц пре 5 дана
Албански премијер Еди Рама критиковао је председника Иљира Мету и његову супругу Монику Криемади, рекавши да су они најскандалознији пример кршења закона. Рама је то рекао након штио су Мета, његова супруга и остали гости… »

Непријатељи почињу саветовање! Рама стиже на Косово и Метохију, непријатељи почињу саветовање! Окупљају се шиптарска…

Правда пре 6 дана
Албански премијер Еди Рама боравиће данас на Косову, а према писању приштинске Газете Експрес, намерава да се састане са председником привремених приштинских институција Хашимом Тачијем, премијером Авдулахом Хотијем… »

Мета био на забави са супругом; Рама: Скандалозно

Б92 пре 6 дана
Тирана -- Албански премијер Еди Рама критиковао је данас председника Иљира Мету и његову супругу Монику Кријемади. Према речима Раме, они су најскандалознији пример кршења закона. Рама је то рекао након што су Мета, његова… »

Босанске власти на удару Леонарда Дикаприја, а за Албанију само речи хвале /фото/

Спутник пре 12 дана
Оскаровац Леонардо Дикаприо поново је јавно прозвао премијера Федерације БиХ Фадила Новалића и владу у том БиХ ентитету због тога што још нису урадили ништа конкретно за заштиту река од градње малих хидроелектрана. "Док… »

Демократе оптужују Раму да подрива евроинтеграције

Политика пре 12 дана
Албанска опозициона Демократска странка оптужила је данас премијера Едија Раму да подрива процес европских интеграција те земље. Чланица странке Јорида Табаку изјавла је да је процес започињања преговора између ЕУ и… »

Букти свађа међу Албанцима: Жесток окршај у Тирани због ОВК, власт оптужује опозицију да је помагала дику мартију

Блиц пре 12 дана
Ко је издао такозвану "ослободилачку борбу" терористичке ОВК, па су злочинци из рата на Косову и Метохији две деценије касније завршили у Хагу? Не питају се ово ових дана само у Приштини, већ и у суседној Албанији у којој… »

Рама наставља да брани ОВК: Срамна објава албанског премијера на друштвеним мрежама (фото)

Вечерње новости пре 16 дана
АЛБАНСКИ премијер Еди Рама објавама на Фејсбуку наставља да брани ОВК након почетка суђења бившим лидерима ОВК по оптужбама за ратне злочине. Рама је објавио фотографију бившег косовског председника Хашима Тачија у… »

Вести дана »