Еди Рама

Балкан може бити снажан покретач будућег раста Европе

Политика пре 22 дана
Регион Балкана могао би да буде јак покретач будућег економског раста Европе, поручио је данас председник Србије Александар Вучић и указао да свет тек чекају промене у економији, након кризе изазване вирусом корона. На… »

Слогом на пандемију

Вести онлине пре 22 дана
Земље региона и у ери пандемије могу да ураде много више од других, али за то су им потребни самопоуздање и снажан заједнички рад. Искористити геостратешки положај Мило отказао учешће Сачувати здравље и економију. На… »

Вучић: Видим регион као снажан покретач будућег раста Европе

РТВ пре 22 дана
НОВИ САД - Онлајн панел на којем говоре политички лидери региона, а који се одржава у оквиру Регионалног форума младих лидера на тему "Повезивање у време пандемије: претње и могућност", почео је данас око 10 часова. На… »

Заев: У условима кризе земље региона показале солидарност

Нова пре 22 дана
Премијер Северне Макдоније Зоран Заев оценио је данас да су земље региона у условима кризе изазване пандемијом појачале постојећу сарадњу и показале висок степен солидарности. Заев је то рекао на онлајн панелу Регионалног… »

Заев: Заједничко тржиште регије је наша шанса

Ал Јазеера пре 22 дана
Пандемија корона вируса показала је да је све повезан систем, рекао је премијер Сјеверне Македоније. Премијер Сјеверне Македоније Зоран Заев оцијенио је у понедјељак да су земље регије у условима кризе изазване пандемијом… »

Вучић: Регион Балкана могао би да буде јак покретач будућег економског раста Европе

Србија данас пре 22 дана
Свет тек чекају промене у економији. Регион Балкана могао би да буде јак покретач будућег економског раста Европе, поручио је данас председник Србије Александар Вучић. Указао је да свет тек чекају промене у економији, након… »

Вучић на панелу Регионалног форума младих лидера ФОТО

Б92 пре 22 дана
Београд -- Председник Србије Александар Вучић учествоваће данас путем видео-линка на панелу у оквиру 5. Регионалног форума младих лидера у Београду. Тема панела је "Повезивање у време пандемије: претње и могућности". Панел… »

Вучић: Балкан може бити снажан покретач европског раста али само уз сарадњу

Нови магазин пре 22 дана
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да регион Балкана види као снажан покретач будућег европског раста али и додао да Балкан може бити значајан фактор само уз сарадњу. "Ако не радимо заједно, превише смо… »

Заев: Сви на Балкану имамо сличне проблеме, морамо заједно да их решавамо

Данас пре 22 дана
Премијер Северне Македоније Зоран Заев рекао је данас да је криза изазвана пандемијом корона вируса показала да је Балкан „мали, да имамо сличне проблеме, па нам требају и слична решења, те у том смеру морамо да наставимо да… »

Заев: Сви на Балкану имамо сличне проблеме, морамо заједно да их решавамо

Нови магазин пре 22 дана
Премијер Северне Македоније Зоран Заев рекао је данас да је криза изазвана пандемијом корона вируса показала да је Балкан "мали, да имамо сличне проблеме, па нам требају и слична решења, те у том смеру морамо да наставимо да… »

Вести дана »