Еди Рама

Српски спасиоци већ у Албанији

Спутник пре 14 дана
Амбасадор Србије у Албанији Мирољуб Зарић изјавио је јутрос да је у ту државу стигао спасилачки тим Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије. „Они су стигли у Тумане око 3.30 часова јутрос и према информацијама које смо… »

Зашто је Рама љут на Приштину? "Упозори оне с Косова..."

Б92 пре 13 дана
Тирана -- Албански премијер Еди Рама нервозно је реаговао на захтеве појединаца из Приштине да се укине плаћање путарине на Националном путу ка Тирани. Он је затражио од одлазећег министра спољних послова Беџета Пацолија… »

Рама: Зграде су генерално стабилне

Б92 пре 13 дана
Тирана -- Албански премијер Еди Рама изјавио је да је и у овом земљотресу, који је био јачи и дуже трајао, још једном потврђено да су зграде, углавном, веома стабилне. На састанку владе, у вези са ситуацијом коју је јуче… »

Рама прогласио ванредну ситуацију; "Хвала свима"

Б92 пре 14 дана
Тирана -- Влада Албаније прогласила данас ванредну ситуацију на подручју Драча и Тиране, у областима које су највише погођене разорним земљотресом. У земљотресу који је у уторак рано ујутру погодио Албанију, према последним… »

Еди Рама: Србијо, хвала! (видео)

Мондо пре 14 дана
Албански премијер Еди Рама је на данашњој ванредној седници владе захвалио свим званичницима земаља региона, Европа и света који су упутили помоћ Албанији након катастрофалног земљотреса. Албански премијер Еди Рама је на… »

Рама захвалио Србији на помоћи након земљотреса

РТС пре 14 дана
Албански премијер Еди Рама је на ванредној седници владе захвалио свим званичницима земаља региона, Европе и света који су упутили помоћ Албанији након катастрофалног земљотреса, али и свима онима који су порукама саосећали… »

Рама прогласио ванредну ситуацију!

Ало пре 14 дана
Рекао да је ванредна ситуација проглашена на основу Устава и закона. Влада Албаније прогласила је данас ванредну ситуацију на подручју Драча и Тиране, областима које су највише погодођене разорним земљотресом, који је у… »

Еди Рама: Упркос подрхтавању и страшном осећају земљотреса, права опасност је далеко!

Ало пре 14 дана
Албански премијер Еди Рама изјавио је данас да је, као и у претходном земљотресу, и у овом, који је био јачи и дуже трајао, још једном потврђено да су зграде, углавном, веома стабилне. На састанку владе, у вези са ситуацијом… »

Зашто је Рама љут на Приштину

Спутник пре 13 дана
Албански премијер Еди Рама нервозно је реаговао на захтеве појединаца из Приштине да се укине плаћање путарине на Националном путу ка Тирани и затражио од одлазећег министра спољних послова привремених косовских институција… »

Рама прогласио ванредну ситуацију у Драчу и Тирани

ИндексОнлине пре 14 дана
ТИРАНА – Влада Албаније прогласила је данас ванредну ситуацију на подручју Драча и Тиране, областима које су највише погодојене разорним земљотресом, који је у уторак погодио Албанију и у којем је страдало 27 особа, висе од… »

Вести дана »