Ена Попов

'Научно-образовни програм!' Ена Попов оплела по Марку Миљковићу!

Пресс пре 31 дан
Ена Попов је пред камерама првог "Великог брата" била у емотивној вези са Марком Миљковићем, садашњим емотивним партнером Луне Ђогани, а данас не жели ни да чује за њега. Фото:пулс - Нисам пратила "Задругу 2" јер немам… »

13 Година касније: Прва је имала интимни однос у српском ријалитију, данас бежи од камера и живи свој сан, а њен бивши -…

Блиц 15.10.2019
Учесници ријалити програма у Србији су, може се слободно рећи, навикли јавност на скандале, будући да већ годинама уназад њихови поступци пред камерама подижу прашину. У томе предњаче љубавни парови и њихови интимни… »

Ена Попов искрено проговорила о бившем дечку Марку Миљковићу и његовој садашњој девојци Луни

Телеграф 15.10.2019
- Ја апсолутно не размишљам о њима и свом бившем партнеру - између осталог је рекла Ена. Ена Попов (33), креаторка и прва ријалити девојка Марка Миљковића, данас живи породичним и мирним животом у Новом Саду. Ену је… »

Ена је са овим бизнисменом од 2012! Имају 2 ћерке и ретко кад се појављују заједно у јавности! Сад удружили снаге па урадили…

Курир 03.09.2019
Ена Попов и Ненад Чанак заједно са ћеркицом Ријом и Милом отпутовала је на одмор и лудо се забавила на плажи позирајући у породичном окружењу. "За моју слатку породицу не треба филтер", потписала је фотографије насмејана… »

Ена Попов родила двоје деце Ненаду Чанку! Заједно су 7 година, а у јавности се никада не појављују заједно!

Ало 03.09.2019
Испливала фотографија! Ена Попов већ годинама је у складној заједници са бизнисменом Ненадом Чанком, међутим пар се ретко појављује заједно у јавности. Ена је тренутно на одмору са породицом, одакле је поделила фотографију са… »

Испливао урнебесан снимак Марка Миљковића, када буде видео пропашће у земљу од срамоте! (видео)

Ало 27.07.2019
Девоке се "просуле" за њим! Бивши учесници Великог брата, Марко Миљковић и Ена Попов, су били током трајања ријалитија у страственој вези, која након изласка није опстала. Међутим, њих двоје су се прославили наког изласка… »

Пре 13 година имао је први с*КС у вб! Ово су све жене марка миљковића! Од Ене Попов, Дее Тошић, трудне Александре и Луне…

Курир 13.07.2019
Ди-џеј из Бруса Марко Миљковић, који је заузео друго место у Задрузи 2, широј публици постао познат као велики ријалити заводник. У ријалитију "Велики брат" започео је везу са Еном Попов и те 2006. године њих двоје су имали… »

Они су били први ријалити пар! Настао је скандал када су водили љубав пред камерама: А после више од 10 година Ена је…

Курир 20.06.2019
Ена Попов и Марко Миљковић први су ријалити пар. Они су у романсу упловили пред камерама "Великог Брата" и били су све о чему се причало. После раскида, како водитељка сада открива, нису остали у контаку, а ови формати више… »

Ена Попов проговорила о Марку Миљковићу, па открила када се чула са њим последњи пут!

Ало 20.06.2019
Све испричала. Певачица је пре десет година привукла велику пажњу јавности када је започела везу у ријалитију са Марком Миљковићем. Ена Попов неретко истиче да ужива у браку са супругом Ненадом Чанком, као и то да је… »

Марко Миљковић коначно проговорио: Открио истину о причи да је према Ени Попов био насилан, па јој упутио ову поруку

Блиц 31.05.2019
Марка Миљковића задругарке Зорица Марковић и Миљана Кулић оптужиле су да је био насилан према својој бившој девојци са којом је љубав започео у ријалитију, Ени Попов. Миљана Кулић је, подсетимо рекла чак и да јој је… »

Вести дана »