Ена Попов

Ена Попов усликана са познатим политичарем, помаже јој у кувању

Ало пре 5 дана
Спојио их је гурманлук. Ена Попов, својевремена музичка уметница, а данас водитељка емисије "Мустре", објавила је слику на свом "Инста-сторију" на којој су она и њен "помоћник" у кухињи. Попов је у склопу фотографије написала… »

Ена Попов прославља 34. Рођендан! Певачица показала изненађење, а ево с ким је отишла на ручак! (фото)

Курир пре 14 дана
Певачица и водитељка Ена Попов данас прославља 34. рођендан, који прославља у кругу породице. Наиме, она је на свом Инстаграму објавила фотографију са рођенданског ручка, а показала је и изненађење које је јутрос… »

Ена Попов одговорила на приче да је оперисала лице: "Сад је стварно доста!"

Телеграф пре 22 дана
Огласила се на Инстаграму уз снимак и подужу поруку. Након што су поједини медији пренели вест да се Ена Попов подвргла естетским захватима и потпуно променила изглед лица, огласила се и она тврдећи како је то неистина. Ена се… »

Фотографија због које полемише Србија: Ену Попов испрозивали да се изоперисала, а њен одговор нико очекивао није

Блиц пре 22 дана
Ена Попов на свом Инстаграм профилу објавила фотографију која је подигла велику прашину због које су многи помислили да је кориговала неке ствари на свом лицу, а она је новом објавом све то оповргла. Наиме, након фотографије коју… »

До непрепознатљивости: Ена Попов променила лични опис! Сви је памте као природну лепотицу, а шта је сад урадила?!

Курир пре 22 дана
Певачица и водитељка Ена Попов откако се појавила на јавну сцену важила је за једну од најлепших девојака, управо због свог природног изгледа. Међуим, годинама је урадила неколико корекција на свом лицу. Наиме, Ена је наводно… »

Бивша девојка Марка Миљковића више не изгледа као пре: Ена Попов је од природне лепотице постала непрепознатљива! (фото)

Ало пре 22 дана
Сада изгледа скроз другачије.... Певачица и водитељка , учесница "Великог брата", и бивша девојка Марка Миљковића, откако се појавила на јавној сцени, важила је за једну од најлепших девојака, управо због свог природног… »

Ево шта Ена Попов ради код куће кад јој муж није ту! Морала је, није имала куд! (фото)

Курир 11.08.2020
Ена Попов, која иначе води веома миран породични живот, показала је путем друштвене мреже Инстаграм да и под њеним кровом некад завлада општи хаос. Наиме, усред врелог дана сама се бацила на роштиљање за своје малишане… »

Голишава Ена Попов, испратила мужа на пут, а онда почела акција! (фото)

Ало 11.08.2020
Несвакидашњи призор! води веома миран и идиличан породичан живот. Након њене бурне љубавне прошлости, коју врло често повезују за Марка Миљковића, данас она ужива у веома успешном браку. Виев тхис пост он Инстаграм А… »

После породичне трагедије: Ена Попов се први пут огласила и поруком расплакала многе

Блиц 20.07.2020
Годину дана од смрти оца бивша певачица и ријалити учесница, Ена Попов огласила се потресном поруком. Ена Попов је, наиме, уз стару фотографију на којој се грли са оцем поручила: "Прошле године на данашњи дан. Данас ћемо… »

Огласила се Ена Попов први пут после смрти оца! Потресном поруком многе је расплакала! (Фото)

Курир 20.07.2020
Ена Попов огласила се први пут после породичне трагедије, па уз стару фотографију на којој се грли са оцем поручила: "Прошле године на данашњи дан. Данас ћемо ми за тебе одувати свећицу, најдражи мој", а онда и многима… »

Вести дана »