Иван Ивановић

Преминуо легендарни радијски водитељ Зоран Модли

Луфтика пре 4 сата
Данас је саопштено да је преминуо један од пионира нашег радијског водитељства, један од првих ди-џејева на нашим просторима и некадашњи пилот Зоран Модли (71), јавља Н1. ”Драги наши слушаоци, са огромним жаљењем… »

Иван Ивановић и Сергеј Трифуновић се раскопчавају, скидају каиш и загрљени, страсно мазе по брадавицама (фото 18+)

Ало пре 2 дана
Водитељ и политичар су се мало више опустили и по ко зна који пут прешли границу културног понашања. Наш портал дошао је у посед фотографије на којој су усликани водитељ Иван Ивановић и председник Покрета слободних… »

Преокрет: Ђус ипак неће одговарати кривично! Ево шта се догодило!

Србија данас пре 4 дана
Неочекивано... Иван Ивановић Ђус, који је прекјуче починио насиље над сестром Виолом Сехлен, неће одговарати за насиље, јер је она одлучила да повуче кривичну пријаву против њега! Како Ђусов близак пријатељ и… »

Репер неће одговарати за насиље, жена га је спасила затвора

Ало пре 4 дана
Супруга Данијела звала је Виолу и у сузама је молила да му опрости батине. Иван Ивановић Ђус неће одговарати за насиље над сестром Виолом Сехлен јер је она одлучила да повуче кривичну пријаву против њега! Како „Ало!“… »

Обрт! Ево шта је Ђус рекао у полицији! Сестра га оптужила да ју је тукао и шутирао, али ово је закључак МУП-а! (фото)

Курир пре 4 дана
Саслушан Иван Ивановић Ђус (39) јуче негирао у станици полиције на Звездари да је након свађе пребио сестру од ујака Виолу С. (39). Репер и ученик ријалитија Иван Ивановић Ђус (39), кога је сестра од ујака Виола С. (39)… »

Обрт! Сестра га оптужила да ју је тукао и шутирао, а ево шта је Ђус рекао у полицији!

Србија данас пре 5 дана
Шок! Јуче је саслушан Иван Ивановић Ђус у станици полиције на Звездари, где је негирао да је након свађе наводно пребио сестру од ујака Виолу С. #дјус А пост схаред би А Л Е Н А Л И Ч И Ћ (@ален.алициц1) он Феб 7, 2020 ат… »

После тврдњи да је претукао сестру, Ђус саслушан у полицији: Ево шта је коначни закључак МУП-а!

Ало пре 4 дана
Саслушан је на Звездари. Саслушан Иван Ивановић Ђус (39) јуче негирао у станици полиције на Звездари да је након свађе пребио сестру од ујака Виолу С. (39) Репер и ученик ријалитија Иван Ивановић Ђус (39), кога је сестра… »

Ђус саслушан у полицијској станици! Реперова сестра доставила доказе о пребијању!

Ало пре 5 дана
Виола дала медицинску документацију... Репер Иван Ивановић Ђус одазвао се позиву полиције и у станицу отишао у пратњи свог адвоката. Он је у разговору са полицајцима негирао да је ударио сестру Виолу Сехлен. С друге стране… »

Медији: Репер Ђус претукао сестру на улици, она га пријавила полицији

Б92 пре 6 дана
Репер Иван Ивановић Ђус јуче је на Новом Београду након свађе претукао своју сестру од ујака С. В. (39), пише Блиц. Ђус је са сестром био у једном угоститељском објекту, а по изласку из тог локала на улици је дошло до… »

Огласила се сестра Ђуса: "Ударио ме је ногом у стомак и шамарао ме"

Ало пре 5 дана
Истрага је у току. Сехлен Виола, стара 39 година, пријавила је полицији да ју је на новобеоградском кеју физички напао њен брат, репер Иван Ивановић Ђус. Физичком контакту наводно је претходила свађа. Виола је изјавила да… »

Вести дана »