Ким Џонг Ун

Питали га да ли је Ким мртав, а он праснуо у смех: Реакција званичника Беле куће се препричава

Вечерње новости пре 30 дана
Званичник Беле куће праснуо је у смех када су га питали о новим тврдњама да је Ким Џонг-ун у коми или мртав, рекао је стручњак за Пјонгјанг. Тврдњу бившег помоћника председника Јужне Кореје одбацили су дугогодишњи… »

Званичника Беле куће питали о "умрлом" киму: Његова реакција је изненадила све, али многи мисле да је у праву! (видео)

Курир пре 30 дана
Званичник Беле куц́е праснуо је у смех када су га питали о новим тврдњама да је Ким Џонг-ун у коми или мртав, рекао је стручњак за Пјонгјанг. Тврдњу бившег помоц́ника председника Јужне Кореје одбацили су дугогодишњи… »

Америка не зна за Европу и зато јој се “догађа” један Лука

Нова пре 30 дана
Постоји генерална прича о томе да америчка јавност нема превише интересовања за оно што се догађа у остатку света. Осим када се не ради о наводној нуклеарној бомби коју припрема Ким Џонг-ун. Или када кинеске фабрике… »

Путин шаље лукашенку ново оружје, не седе скрштених руку: Белорусију потресају протести опозиције, војска се спрема за…

Правда пре 30 дана
Оружане снаге Белорусије и руски концерн "Алмаз-Антеи" потписали су на Међународном војно-техничком форуму "Армија-2020" план купопродаје савремених система ПВО до 2025. године. Ово је објавило белоруско Министарство одбране… »

"Ким Џонг Ун је мртав!"

Правда пре 30 дана
Ким Џонг-ун је мртав, а његова сестра Ким Јо-џонг следећа је у реду која ће преузети узде од земље, изјавио је експерт након извештаја да је лидер Северне Кореје био у коми. Међутим, бивши помоћник покојног председника… »

Ким је у коми! Власт преузима његова сестра - амерички медији брује, опет се шире гласине

Вечерње новости пре 30 дана
ЧАНГ СОНГ-МИН, бивши помоћник покојног јужнокорејског председника Ким Дае-јунга, тврди да је врховни вођа Северне Кореје Ким Џонг-ун већ месецима у коми и да су његова недавна јавна појављивања лажирана, преноси… »

Лукава, одлучна и урбана: Свирепа сестра Ким Џонг Уна

Нова пре 30 дана
Лидер Северне Кореје поново се нашао под лупом светске јавности пошто један јужнокорејски дипломата тврди да је лидер Ким Џонг Ун у коми, а да је његова сестра преузела контролу над Северном Корејом. Контроверзе у вези са… »

Ким Џонг ун је мртав? Стручњаци изнели шокантне тврдње

Србија данас пре 31 дан
Усред извештаја да је Ким Џонг-ун у коми, стручњаци сугеришу да је севернокорејски вођа "мртав", а његова сестра Ким Јо-јонг следећа на реду која ће преузети узде ове земље. - Ким Џонг-ун је мртав, а његова сестра… »

Ким у коми? Дипломата: Сестра преузела контролу над Северном Корејом

ОК радио пре 31 дан
Јужнокорејски дипломата Чанг Сонг Мин тврди да је лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун у коми, а да је његова сестра преузела контролу над Северном Корејом. Бивши помоћник покојног јужнокорејског председника Ким Де Џунга… »

"Ким Џонг Ун је мртав!"

Ало пре 31 дан
Усред извештаја да је Ким Џонг-ун у коми, стручњаци сугеришу да је севернокорејски вођа „мртав“, а његова сестра Ким Јо-јонг следећа на реду која ће преузети узде ове земље. је мртав, а његова сестра Ким Јо-џонг… »

Вести дана »