Њујорк

Тина је харала светом, а ви бившом југом: Лепа Брена отишла у Њујорк, па изазвала лавину коментара! (фото)

Курир пре 4 дана
Лепа Брена похвалила се фотографијама из Њујорка, а потом је обишла позориште на Бродвеју, те је том приликом показала колико је одушевљена чувеном Тином Тарнер. "Једноставно најбоља", написала је у опису фотографије фолк… »

Ратификован споразум УН о забрани нуклеарног наоружања и ступа на снагу 2021.

Глас Америке пре 4 дана
ЊУЈОРК — Међународни споразум о забрани нуклеарног оружја ратификовало је 50 чланица УН чиме су се створили услови да ступи на снагу, саопштено је из светске организације. Хондурас је последња земља која је ратификовала… »

(ФОТО) Вучићев “пријатељ” ухваћен у намештеној секс афери

Нова пре 4 дана
Руди Ђулијани, некадашњи градначелник Њујорка и адвокат Доналда Трампа - уједно и човек кога је председник Србије Александар Вучић 2012. године назвао "пријатељем", поштено се обрукао када га је чувени комичар Саша… »

Брус Спрингстин објавио нови албум: "Утешна носталгична разгледница из давно прошлих времена"

Телеграф пре 4 дана
Албум пружа топли фамилијарни осећај, што је веома битно у тренутно узнемирујућем периоду у ком живимо... "Леттер то Иоу" је назив новог албума Бруса Спрингстина, а његове мелодије подсећају на "разгледницу из заборављених… »

Њујорчани стоје 3 до 4 сата у реду да би гласали!

Ало пре 4 дана
Редови су се протезали кроз неколико блокова око биралишта. На неким местима било је и потешкоћа. У суботу, првог дана раног гласања на америчким председничким изборима у Њујорку, формирали су се дуги редови где су грађани… »

Дуги редови за гласање у Њујорку: Људи не верују да ће им се рачунати глас путем поште

Телеграф пре 4 дана
Редови су се протезали кроз неколико блокова. Првог дана раног гласања на председничким изборима у Њујорку формирали су се дуги редови где су грађани сатима чекали да гласају. Ово је и први пут да је у Њујорку омогућено… »

Ево како ће изгледати Линијски парк у Београду - Пројекат од 55 мил ЕУР радиће се по угледу на Њујорк, Париз и Валенсију…

Екапија пре 5 дана
Главни урбаниста Београда Марко Стојчић изјавио је да би изградња Линијског парка требало да почне крајем следеће године. Парк ће се, према његовим речима, простирати на површини од 4,6 квадратних километара, а радови ће… »

Трамп: Гласао сам за момка који се зове Трамп

Политика пре 5 дана
ПАЛМ БИЧ - Амерички председник Доналд Трамп гласао је јутрос у библиотеци на Западном Палм Бичу, у држави Флорида, а по изласку са бирачког места новинарима је рекао: „Гласао сам за момка који се зове Трамп”. Вест Палм… »

Изградња најављеног ‘линијског парка’ у Београду тек крајем 2021.

Данас пре 5 дана
Тек крајем идуће, 2021. године, почеће у Београду уређивање дуго најављиваног „линијског парка“ дуж обала река Саве и Дунав, трасом железничке пруге укинуте ради изградње „Београда на води“. Главни урбаниста… »

Дуги редови за гласање у Њујорку

Б92 пре 5 дана
Првог дана раног гласања на председничким изборима у Њујорку формирали су се дуги редови где су грађани сатима чекали да гласају. Ово је и први пут да је у Њујорку омогућено рано гласање за председничке изборе. На хиљаде… »

Вести дана »