Њујорк

Какво појачање за Макаби: НБА ас први пут ће играти Евролигу - у Београду

ОК радио пре 2 дана
Макаби из Тел Авива одлучио је да се појача под кошем, након што је Омри Каспи доживео повреду колена због које мора на операцију и дужу паузу. И баш су се појачали - нови играч “поноса Израела” је Амаре Стодемајер… »

Након више од две године: Сексуални холивудски предатор на оптуженичкој клупи, судбина Вајстина зависиће од две жене

Блиц пре 2 дана
Две године и три месеца након што су жене почеле јавно да оптужују холивудског продуцента Харвија Вајнстина за сексуално злостављање, осрамоћени могул коначно ће се данас наћи на Вишем суду у Њујорку, пренео је… »

Корона вирус "пољуљао" берзе: Акције ојачале након великог пада

Б92 пре 2 дана
Њујорк/Хонконг -- Азијске берзе су ојачале након што су инвеститори преиспитали разлоге за страх од ширења корона вируса. Тржишта у континенталном делу Кине су направила заокрет после пада за више од 1,0 одсто на јутарњем… »

ФОТО: Плишане коале преплавиле Њујорк како би се спасиле оне праве у Аустралији

Радио 021 пре 2 дана
Пожари у Аустралији настављају се и све више људи покушава да помогне угроженим животињама и прикупи новац. Истраживачи са Универзитета у Сиднеју проценили су да је у пожарима до сада страдало милијарду животиња. Овај… »

Мушкарац тукао жену насред улице, а онда је улетела група девојака у костимима крзнених животиња

Телеграф пре 2 дана
Отвориле су врата и одвојиле нападача од жртве, а онда су га држале док није стигла полиција. Група девојака обучених у костиме крзнених животиња спасила је жену коју је мушкарац тукао насред улице у Калифорнији. Инцидент… »

Необични коментари за активизам Грете Тунберг

РТВ пре 2 дана
ЊУЈОРК - Активизам шеснаестогодишње Грете Тунберг одавно је планетарно познат. Њен говор на септембарском Самиту у Уједињеним нацијама, готово никога није оставио равнодушним. Једни су је уздизали у звезде, други… »

Филмска ревија "Дани игре" у Београду и Новом Саду

РТВ пре 2 дана
БЕОГРАД, НОВИ САД - Београдски фестивал игре и Југословенска кинотека 7. пут за редом приређују ревију филмских и документарних остварења под називом "Дани игре", а пројекције су планиране од 29. јануара до 2. фебруара, у сали… »

Филмска ревија "Дани игре" у Београду и Новом Саду

Дневник пре 2 дана
БЕОГРАД: Београдски фестивал игре и Југословенска кинотека 7. пут за редом приређују ревију филмских и документарних остварења под називом "Дани игре", а пројекције су планиране од 29. јануара до 2. фебруара, у сали Кинотеке у… »

Парни Ваљак коначно 3. априла у Новом Саду!

Србија данас пре 2 дана
Ово се дуго чекало! Легендарни рок бенд Парни Ваљак у самој завршници изузетно успешне турнеје "Рунда 44" одржаће концерт 3. априла (20:30) у великој дворани "Спенса" у Новом Саду! Ваљак је на турнеји пунио велике дворане у… »

Амаре Стодемајер стиже у Београд: Макаби довео велику НБА звезду!

Телеграф пре 2 дана
Легендарни центар појачао је редове "поноса Израела" Макаби из Тел Авива је одлучио да се појача под кошем, након што је Омри Каспи доживео повреду колена због које мора на операцију и дужу паузу. Каспи је био један од… »

Вести дана »