Њујорк

Реквијем у Минхену: Како се Запад опростио од своје глобалне доминације? /видео, фото/

Спутник пре 3 дана
Када је 2007. године у Минхену председник Русије Владимир Путин подигао свој глас против „униполарног света са једним господаром и једним сувереном“, који је опасан и за свет и за његовог господара, тешко да је ико могао да… »

АТП Њујорк: И Кецмановић заустављен у полуфиналу!

Србија данас пре 3 дана
Тандем српских тенисера остао без борбе за трофеј. После Филипа Крајиновића (извештај меча прочитајте ) који је заустављен у полуфиналу Ротердама, и Миомир Кецмановић остао је без пласмана у финале АТП Њујорка. Српски… »

Едмунд зауставио Кецмановића у полуфиналу Њујорка

РТС пре 4 дана
Миомир Кецмановић заустављен у полуфиналу турнира у Њујорку. Бољи од њега био је Британц Кајл Едмунд резултатом 2:0 по сетовима 6:1, 6:4. Кецмановић није имао решења за игру Британца поготово у првом сету у коме му је… »

Кецмановић у полуфиналу турнира у Њујорку

Данас пре 5 дана
Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се вечерас у полуфинале турнира у Њујорку, пошто је победио 43. играча света Француза Уга Умбера после три сета, 3:6, 6:2, 6:4. Кецмановић, 54. тенисер света, победио је после скоро… »

Едмунд зауставио Кецмановића у полуфиналу турнира у Њујорку

РТВ пре 5 дана
ЊУЈОРК - Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у полуфиналу турнира у Њујорку, пошто је вечерас изгубио од Британца Кајла Едмунда 6:1, 6:4. Едмунд ће у финалу играти против победника меча између Италијана Андреаса… »

Кецмановић заустављен у полуфиналу Њујорка

Б92 пре 5 дана
Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у полуфиналу турнира у Њујорку, поšто је изгубио од Британца Кајла Едмунда 6:1, 6:4. Едмунд ће у финалу играти против победника меча између Италијана Андреаса Сепија и… »

Србин стао пре финала: Едмунд прејак за Кецмановића

Вечерње новости пре 5 дана
Едмунд ће у финалу играти против победника меча између Италијана Андреаса Сепија и Џејсона Јанга из Кинеског Тајпеха. Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у полуфиналу турнира у Њујорку, пошто је вечерас изгубио… »

Кецмановић победио незгодног Француза: Преокретом прошао у полуфинале Њујорка

Телеграф пре 5 дана
Друго полуфинале за "Мишу" Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у полуфинале турнира у Њујорку победом над француским представником Угом Умбером у три сета - 3:6, 6:2 и 6:4. Кецмановић је преокретом за сат и 50 минута… »

Едмунд прејак, Кецмановић без финала

Моззарт спорт пре 4 дана
Миомира скупо коштао први сет - 2:0. Двојица српских тенисера играла су данас за пролаз у финале турнира, али обојица су поражена. После Филипа Крајиновића, којег је у Ротердаму савладао Гаел Монфис, на корак од борбе за трофеј… »

Едмунд зауставио Кецмановића у полуфиналу турнира у Њујорку

Дневник пре 4 дана
ЊУЈОРК: Српски тенисер Миомир Кецмановић елиминисан је у полуфиналу турнира у Њујорку, пошто је вечерас изгубио од Британца Кајла Едмунда 6:1, 6:4. Едмунд ће у финалу играти против победника меча између Италијана Андреаса… »

Вести дана »