Пирот

Шеснаестина финала Купа: Југ са четири представника, само Пироћанци домаћини

Јужне вести пре 1 дан
У среду, 21. октобра, играће се шеснаестина финала фудбалског Купа Србија, у коме ће југ имати четири представника, али вољом жреба само ће Раднички из Пирота бити домаћин и он ће дочекати новосадски Пролетер. Нишки… »

Уговорно окружна привредна комора Пирот обележила Томиндан и трећу годишњицу постојања

Плус онлине пре 2 дана
У просторијама Уговорно окружне привредне коморе Пирот, уз присусто предузетника и представника медија, обележен је Томиндан, слава коморе као и трећа годишњица постојања. Ове године свечана академија је изостала, а уз… »

“Бљеснула” дворишна фасада у Драгошевој улици

Пиротске вести пре 2 дана
Зграде у Драгошевој улици у Пироту, полако , али сигурно попримају нов изглед. Фасада у дворишном делу прве зграде, на задовољство власника станова као да је бљеснула. Захваљујући помоћи Градске управе, која ове године са… »

Од 16 узорака из Пиротског округа сви негативни на корона вирус

Југмедиа пре 2 дана
Резулати 16 узорака из Пиротског округа који су стигли из Лабораторије Института за јавно здравље НиШ су негативни на ковид 19, саопштио је Завод за јавно здравље Пирот. У саопштењу се наводи да је данас узорковано и послато… »

ЗЗЈЗ Пирот: Свих 16 узорака негативни на Цовид19

Плус онлине пре 2 дана
Од почетка епидемије до 19.10.2020.г. на подручју округа укупно је узорковано 3911 брисева на РТ-ПЦР. Данас, 19.10.2020. узорковано је и послато 10 брисева у лабораторију “ВАТРЕНО ОКО “ у Нишу. На дан 16.10.2020.г. из… »

Не одлажите операције: Директор пиротске Опште болнице др Горан Петровић аплеује на пацијенте

Вечерње новости пре 2 дана
ДИРЕКТОР Опште болнице у Пироту, која покрива подручје целог округа Др Горан Петровић, апеловао је на пацијенте да не одлажу операције и да се јаве Болници како би се операције заказале. Он је констатовао да су у протекле три… »

Пироћанци се држе: Епидемиолошки пресек у Пиротском округу

Вечерње новости пре 2 дана
ИЗ лабораторије ИЗЈЗ у Нишу, пиротском ЗЗЈЗ стигли су резултати за 16 узорака са подручја Пиротског округа и сви су негативни. Истој лабораторији данас је из Пирота послато 10 брисева. Како саопштава Центар за контролу и… »

Сви резултати тестова негативни: Овај град у Србији се одлично бори са короном, нема новооболелих

Србија данас пре 2 дана
Град за пример. ИЗ лабораторије ИЗЈЗ у Нишу, пиротском ЗЗЈЗ стигли су резултати за 16 узорака са подручја Пиротског округа и сви су негативни. Истој лабораторији данас је из Пирота послато 10 брисева. Како саопштава Центар за… »

У Србији од короне преминуло двоје људи, обоје у КЦ Ниш

Јужне вести пре 2 дана
У последња 24 сата у Србији је преминуло двоје људи заражених вирусом корона, подаци су Министарства здравља, док у Клиничком центру Ниш наводе да били њихови пацијенти. Укупан број хоспитализованих у ковид објектима КЦ… »

Корона по градовима: У Пироту нема позитивних, Београд постаје жариште, поново има највише оболелих

Недељник пре 2 дана
Фото: Профимедиа Иако је данас број новозаражених знатно мањи него јуче, а имајући у виду да се викендом мањи број грађана који сумњају да су заражени јавља на преглед ковид амбулантама, подаци не би требало да заварају… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Ведро
Ведро
8 ˚C
четвртак
Делимично облачно
Делимично облачно
2˚ / 22˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
7˚ / 21˚

Вести дана »