Пирот

Др Радмила Зец - пресек стања на дан 30.03.2020.

Плус онлине пре 2 дана
Штаб за ванредне ситуације града Пирота данас је доставио аудио снимке изјаве др Радмиле Зец, епидемиолога Завода за јавно здравље о стању на дан 30.03.2020. Према њеним речима било је пуно пријава оболелих и контаката и пуно… »

Контакт телефони Пиротског управног округа за време ванредног стања

Пиротске вести пре 1 дан
За време трајања ванредног стања грађанима Пирота све време ће бити доступни следећи телефони Пиротског управног округа – 010/311-891 и 010/311-263, саопштили су из Округа.… »

Двоје оболелих од новог вируса из пиротског Завода за јавно здравље

Јужне вести пре 2 дана
Међу 7 оболелих од вируса корона у Пиротском округу је и двоје доктора, од којих је једна запослена у Заводу за јавно здравље, потврдила је епидемиолог ове установе Радмила Зец. Са територије округа на испитивање у Институту… »

ПоПИс: Светислав Кари Пешић о ситуацији у Шпанији: Улице Барселоне су пусте, ситуација је врло озбиљна, карантин – 24…

Пиротске вести пре 1 дан
Прослављени пиротски, српски и светски кошаркашки стратег Светислав Кари Пешић, у оквиру серијала РТВ Пирот “ПоПИс”, чији је аутор главни и одговорни уредник ТВ Пирот Владимир Вељковић, казао је да је ситуација у… »

На подручју Пиротског округа 52 особе оболеле од корона вируса

Данас пре 2 дана
Епидемиолог Завода за јавно здравље у Пироту др Радмила Зец изјавила је данас да су на подручју Пиротског округа оболеле 52 особе, а бројка од 7 потврђених случаја цовид19 вируса је остала иста јер се лабораторијска потврда од… »

Чекају се масовна тестирања на корона вирус. Које ће групе становништва имати приоритет?

Пиротске вести пре 2 дана
Према инструкцијама за масовно тестирање на ЦОВИД19 вирус које је ЗЗЈЗ у Пироту добио из Батута у форми дописа, на листи приоритета за тестирање, апсолутни приоритет ће бити хоспитализовани пацијенти и здравствени радници који… »

ПУ: Седам прекршајних и две кривичне пријаве током викенда

РТВ Нови Пазар пре 2 дана
Током викенда новопазарска полиција поднела је седам прекршајних и две кривичне пријаве против особа које су кршиле мере прописане у борби против ширења корона вируса. Како је саопштено из ПУ Нови Пазар две кривичне пријаве… »

ЕПС огласио позив за услуге пројектантског надзора реконструкција МХЕ Исток и Запад - Циљ продужити производни циклус за…

Екапија пре 2 дана
Јавно предузеће Електропривреда Србије огласило је тендер за услуге пројектантског надзора за реконструкцију минихидроелектрана Исток и Запад. Предмет овог пројектног задатка су МХЕ у власништву ЈП ЕПС и то: МХЕ Рашка – Нови… »

Вирусом корона заражена и два лекара у Пироту

Вечерње новости пре 2 дана
У Заводу је оболела је још једна жена, али и кћерка поменуте лекарке, потврђено је у ЗЗЈЗ. МЕЂУ 7 особа оболелих од вируса корона на подручју које контролише пиротски Завод за јавно здравље су и двоје лекара,од којих је… »

Продужен упис у вртиће Предшколске установе “Чика Јова Змај”

Пиротске вести пре 2 дана
Упис деце у Предшколску установу “Чика Јова Змај” Пирот, за радну 2020/2021. годину, вршиће се ове године искључиво електронским путем (услуга е-Вртића) на Порталу е-Управа, од 01. априла до 15. маја 2020. године… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Слаб снег
Слаб снег
0 ˚C
среда
Јак снег
Јак снег
-6˚ / 1˚
четвртак
Могућ јак снег
Могућ јак снег
-7˚ / 5˚

Вести дана »