Пирот

ВАЖНО! До даљег стриктна – искључива социјална дистанца. Пирот добио похвале од Батута за правовремену реакцију

Пиротске вести пре 3 дана
Директорка пиротског Завода за јавно здравље др Елизабета Алексић казала је данас новинарима да је посебно у наредном периоду неопходно стриктно се придржавати мера социјалне дистанце и свих других норми које су прописане у… »

Младић и малолетник из Пирота покушали пљачку продавнице за време полицијског часа

Јужне вести пре 2 дана
Због покушаја пљачке против двојице Пироћанаца полиција је поднела кривичне пријаве, а како су пљачку покушали у време полицијског часа, Прекршајни суд их је и за то казнио са по 50.000 динара. Малолетник, 16-годишњак… »

У Пиротском округу 26 особа прекршило мере самоизолације и забране кретања

Јужне вести пре 2 дана
Због тога што су у претходних 7 дана прекршили меру самоизолације и полицијског часа, полиција је у Пиротском округу ухапсила укупно 26 људи. У време забране кретања двадесеторо људи затечено је на улицама у Пироту… »

Потенцијална жаришта короне вируса у Пироту под контролом. Неће бити више пријема притвореника у Пироту. Мигранте…

Пиротске вести пре 2 дана
Епидемиолог др Радмила Зец казала је данас новинарима да су од почетка епидемије корона вируса у Србији, на територији Пирота идентификоване четири могућа жаришта. Реч је о Прихватном центру за мигранте на Четвртом… »

Прихватни центар за мигранте на Четвртом километру у Пироту под строгом контролом

Плус онлине пре 2 дана
У овом тренутку у Прихватном мигрантском центру на Четвртом километру у Пироту налазе се сто деведесет три особе. О њиховом здравственом стању брине лекар, а све придошлице, пошто долазе у групама, су у изолацији и под… »

ПУ НП: Две особе упућене у Пирот због кршења мера самоизолације

РТВ Нови Пазар пре 2 дана
У последња 24 сата полиција је поднела две кривичне и девет прекршајних пијава против особа које су кршиле мере које је Влада Србије прописала у борби против ширења корона вируса. Две особе кршиле су меру самоизолације због… »

Васић: У Пироту јавна предузећа функционишу нормално, кол центар и волонтери помажу свима којима је помоћ неопходна

Пиротске вести пре 2 дана
Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је на конференцији за штампу казао да у Пироту, десетак дана након увођења ванредног стања, све функционише уобичајено, јавна предузећа послују на прописан начин, продавнице… »

Отргли јој новчаники из руке: У Калуђерици ухапшена тројица младића убрзо након што су опљачкали суграђанку

Блиц пре 2 дана
Нешко А. (20), његов брат Александар А. (23), са Новог Београда, и Златан А. (21) из Пирота ухапшени су данас у Калуђерици, десетак минута након што су жени украли новчаник насред улице. Они су ухапшени после пријаве једне… »

ПОТВРЂЕНО! Три заражена корона вирусом у Пироту, по један у Димитровграду и Белој Паланци, у Бабушници нема заражених!

Плус онлине пре 2 дана
Информација коју смо објавили у 10 часова, објављена је и на званичном сајту Владе Србије. Потврдјена су три заражена у Пироту, по један у Димитровграду и Белој Паланци. У Бабушници нема вируса. Био је један сумњив, али се… »

Релативно ниске температуре и снег тренутно не штете воћкама. Код кајсија, бресака и раних сорти шљива, вероватно, мањи…

Плус онлине пре 2 дана
Снег крајем марта није неуобичајена појава. Међутим, после периода необично топлог времена за ово доба године, а високе температуре су „измамиле“ воћке, питали смо да ли снег и тепературе испод нуле, било је највише до -3… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Ведро
Ведро
4 ˚C
недеља
Повремени пљускови
Повремени пљускови
3˚ / 12˚
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
4˚ / 12˚

Вести дана »