Путеви Србије

Обустављен саобраћај од Иришког венца ка Новом Саду: Дошло до несреће, преврнуо се камион

Курир пре 28 дана
Од Иришког венца ка Новом Саду обустављен је саобраћај због превртања камиона, саопштило је данас ЈКП Путеви Србије. Саобраћај се преусмерава на државни пут ИИ Б реда број 313, на деоницу Раковац - Змајевац. Јавност ће… »

Мигрантска криза: Код Прешева без промене

ОК радио пре 29 дана
На мигрантској рути код Прешева, није појачан прилив миграната из правца Северне Македоније, јавља РТС. На мигрантској рути код Прешева, није појачан прилив миграната из правца Северне Македоније, јавља РТС. Прилив и одлив… »

Возачи, опрез: Ветар и киша кваре уживање у вожњи

Курир пре 30 дана
БЕОГРАД - Нестабилно, ветровито, али и облачно и повремено кишовито време условљаваће мокре коловозе, док се у вишим планинским пределима могу очекивати и слабе снежне падавине, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије… »

Колона на Градини: Шлепери стоје у зауставној траци

Курир пре 29 дана
БЕОГРАД - На ауто-путу Е-80, од портала Прогон до граничног прелаза Градина - колона теретних моторних возила је у зауставној саобраћајној траци, саопштило је око подне ЈП Путеви Србије. Саобраћајна полиција је на терену и… »

РТС: Нема појачаног прилива миграната на Прешеву

Југмедиа пре 30 дана
На мигрантској рути код Прешева, није појачан прилив миграната из правца Северне Македоније. Прилив и одлив је константан откако је крајем прошле године поново након две године, активиран Прихватни центар у Прешеву. Капацитети… »

Нормализован саобраћај код наплатне станице Прељина

ИндексОнлине пре 30 дана
БЕОГРАД – Саобраћај на петљи испред наплатне станице Прељина нормализован је након уклањања камиона који је био у квару, саопштило је јутрос ЈП “Путеви Србије”. Саобраћај је био у прекиду на ауто-путу Е-763, деоница… »

Магла на Честобродици смањује видљивост до 100 метара

Блиц пре 30 дана
Магла на Честобродици смањује видљивост до 100 метара, саопштили су јутро Путеви Србије. Појава магле могућа је и на другим путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на… »

Коловози влажни, понегде и расквашен снег

Б92 пре 31 дан
Београд -- ЈП "Путеви Србије" саопоштили да на деоницама Владичин Хан - Сурдулица - државна граница са Бугарском (гранични прелаз Стрезимировци), снега има до 5 цм. На деоници Власинско Језеро - граница СРБ/БУГ (Рибарци)… »

Нема појачаног прилива миграната на Прешеву

РТС пре 30 дана
На мигрантској рути код Прешева, није појачан прилив миграната из правца Северне Македоније. Прилив и одлив је константан откако је крајем прошле године поново након две године, активиран Прихватни центар у Прешеву. Капацитети… »

Мокри коловози због кише, понегде и снег

РТВ пре 30 дана
НОВИ САД - Возаче ће данас очекивати променљиви услови вожње, са повремено мокрим коловозима због кише у нижим и могућим слабим снегом у вишим, планинским пределима. У данима викенда можемо очекивати већи број возила… »

Вести дана »

Трећи дан заредом више оздрављених од новоинфицираних

Вести онлине пре 7 минутајош 32 повезане

Џонсон води британску владу из болнице

Слободна Европа пре 1 сатјош 11 повезаних

Два нова смртна случаја од вируса корона у Бањалуци

Вечерње новости пре 1 сатјош 8 повезаних