Сјеница

ИБУ куп у Сјусјоену: Дамир Растић 33. на отварању сезоне

Радио сто плус пре 13 дана
Биатлонац Србије Дамир Растић заузео је данас 33. место у спринту на 10 километара на првом ИБУ купу у норвешком Сјусјоену, у којем је тријумфовао Немац Лукас Фрачер. Фрачер је остварио време од 28 минута и 33,1 секунди, уз… »

Дамир Растић одличан на отварању сезоне

ИндексОнлине пре 13 дана
СЈЕНИЦА – Биатлонац Србије Дамир Растић заузео је данас 33. место у спринту на 10 километара на првом ИБУ купу у норвешком Сјусјоену, у којем је тријумфовао Немац Лукас Фрачер. Фрачер је остварио време од 28 минута и 33,1… »

ИБУ куп у Сјусјоену: Дамир Растић одличан на отварању сезоне

РТВ Нови Пазар пре 13 дана
Биатлонац Србије Дамир Растић заузео је данас 33. место у спринту на 10 километара на првом ИБУ купу у норвешком Сјусјоену, у којем је тријумфовао Немац Лукас Фрачер. Фрачер је остварио време од 28 минута и 33,1 секунди, уз… »

Отворено највеће хранилиште у Европи на Пештерском пољу (ФОТО)

Санџак пресс пре 14 дана
Завршени су радови на највећем и најљепшем хранилишту за птице, лешинаре и сисаре у Европи у Специјалним резервату природе Пештерско поље. Изградњу хранилишта финансирало је Министарство заштите животне средине и… »

Успешна година за пољопривреднике у Новом Пазару

ИндексОнлине пре 14 дана
НОВИ ПАЗАР – Редовна годишња Скупштина Међуопштинске уније пољопривредних удружења Новог Пазара, Сјенице и Тутина одржана је данас, а богатија је за три нова члана. Усвојен је извештај о раду за протеклу годину, која… »

Успешна година за пољопривреднике

РТВ Нови Пазар пре 15 дана
Редовна годишња Скупштина Међуопштинске уније пољопривредних удружења Новог Пазара, Сјенице и Тутина одржана је данас, а богатија је за три нова члана. Усвојен је извештај о раду за протеклу годину, која је, како је… »

Зараде у Санџаку и даље у паду

Санџак пресс пре 15 дана
Просјечна септембарска плата у Новом Пазару, без пореза и доприноса, износила је 40.121 динара, што је за око 600 динара ниже у односу на претходни мјесец, а око 1.500 динара мање у односу на јул. Према подацима Републичког… »

Зараде и даље у паду

Радио сто плус пре 16 дана
Просечна септембарска плата у Новом Пазару, без пореза и доприноса, износила је 40.121 динара, што је за око 600 динара ниже у односу на претходни месец, а око 1.500 динара мање у односу на јул. Према подацима Републичког… »

Севдах фест у Новом Пазару

Радио сто плус пре 16 дана
На овогодишњем Севдах фесту наступиће 15 извођача из Новог Пазара,Тутина, Сјенице и Босне и Херцеговине, најавио је данас председник Културно уметничког друштва (КУД) "Иса-Бег" Елвир Богућанин. "Фестивал ће бити… »

СЈЕНИЦА: За срећу никад није касно

ИндексОнлине пре 19 дана
СЈЕНИЦА – На прагу зиме, кад су се најмање надали и кад се на Пештеру обично ништа не гради, јер сви брину како ће изаћи на крај са снежним наносима и сибирским мразевима, Светлана и Дарко Јелић, родитељи шесторо деце… »

Временска прогноза »

Сјеница »
среда
Облачно
Облачно
-2 ˚C
четвртак
Знатно облачно
Знатно облачно
-1˚ / 3˚
петак
Могућа суснежица
Могућа суснежица
-2˚ / 4˚

Вести дана »