Скопље

Курти: Нормализација односа Косова и Србије иде преко нормализације Србије

СЕЕбиз пре 1 сат
СКОПЉЕ - Кандидат за премијера Косова Албин Курти изјавио је да је за стабилизацију Балкана потребно да Србија "прихвати реалност да је Косово независна држава". "Нормализација односа Косова и Србије иде преко нормализације… »

Амерички Сенат убедљиво гласао за ратификацију пријема С. Македоније у НАТО

Данас пре 11 сати
Амерички Сенат данас је убедљиво гласао за ратификацију пријема Северне Македоније у НАТО. За ратификацију Протокола о приступању Северне Македоније гласао је 91 сенатор, а против два. Против ратификације гласали су… »

Борац и МЗТ одлучују ко је апсолутни лидер АБА 2 лиге

Моззарт спорт пре 36 минута
Малина пред дерби поручује да Чачани скопском тиму неће дозволити да их лако надмудри и надигра. У оквиру четвртог кола АБА 2 лиге екипа Борца игра у Скопљу, где ће снагу одмерити са МЗТ-ом. Од када је Марко Мариновић… »

Пендаровски се захвалио Сенату САД на енглеском и албанском

Б92 пре 13 минута
Скопље -- Председник Северне Македоније Стево Пендаровски захвалио је Сенату САД на ратификацији протокола о чланству његове земље у НАТО-у. Пендаровски је писмо захвалности Сенату САД упутио на енглеском и албанском језику… »

Хладан туш за Балкан

Вести онлине пре 22 сата
Крај европске перспективе за Балкан и покопане наде Србије за скори улазак у Европску унију. Овако се у региону тумачи одлука Европског савета да не почне приступне преговоре с Албанијом и Северном Македонијом. Јавно мњење… »

Разочаран сам због одлуке ЕУ о Скопљу и Тирани

Политика пре 13 сати
Петеру Алтмајеру, немачком министру економије и енергетике, европска штампа приписује огроман утицај у берлинском естаблишменту, и то пре свега у кабинету Ангеле Меркел. Називају га „канцеларкином десном руком”, а британски… »

Идеја "стратешког партнерства" за Скопље неприхватљива

РТВ пре 21 сат
СКОПЉЕ - Премијер Зоран Заев изјавио је да за Северну Македонију не постоји друга алтернатива осим да буде пуноправна чланица Европске уније и да је идеја "стратешког партнерства" за Скопље неприхватљива. Заев је то рекао… »

Политичке групе у ЕП: Осуда неуспеха са Скопљем и Албанијом

Слободна Европа пре 1 дан
Све политичке групе у Европском парламенту су осудиле прошлонедељни неуспех на самиту лидера Европске уније (ЕУ) када није донета одлука о отварању приступних преговора са Северном Македонијом и Албанијом. Представник највеће… »

Заев коментарисао Макронову изјаву: Не постоји алтернатива!

Спутник пре 20 сати
Премијер Зоран Заев изјавио је да за Северну Македонију не постоји друга опција осим да буде пуноправна чланица Европске уније и да је идеја „стратешког партнерства“ за Скопље неприхватљива. Заев је то рекао гостујући на… »

Шести рођендан Ер Србије уз промотивне цене карата

Б92 пре 23 сата
Поводом шестог рођендана, Ер Србија је за своје путнике припремила специјалну рођенданску понуду авио-карата по значајно сниженим ценама за велики број дестинација у својој мрежи. Национална авио-компанија ове године… »

Вести дана »