Велики школски час

Трк на Економски факултет: Поклон концерт Универзитета

иКрагујевац 02.10.2017
У холу Економског факултета у Крагујевцу, вечерас од 18 часова, као поклон концерт Универзитета у Крагујевцу, а поводом почетка нове академске године, наступиће Уметнички ансамбл Министарства Одбране Републике Србије… »

Концерт „Под сјајем звезда“

иКрагујевац 01.10.2017
У понедељак, 2. октобра, од 18 сати, у холу Економског факултета, наступиће Уметнички ансамбл Министарства Одбране Србије „Станислав Бинички“ и АВИА Архангели, под диригентском палицом Павла Медаковића. Уметнички ансамбл… »

Програм „Октобарских свечаности 2017“

иКрагујевац 01.10.2017
Програм „Октобарских свечаности“ почиње у уторак, 3. октобра, наступом Државног камерног хора „Петербуршке серенаде“ из Русије, у Првој крагујевачкој гимназији. На традиционалној манифестацији „Велики школски… »

“Игра бројева” на Великом школском часу

Данас 28.09.2017
На овогодишњем Великом школском часу крај Споменика стрељаним ђацима и професорима у Спомен парку Шумарице, 21. октобра ће бити изведен драмски приказ ''Игре бројева'' аутора Мирка Демића. Велики школски час је… »

Октобарске свечаности: “Игре бројева“ на Великом школском часу (ПРОГРАМ)

ИнфоКГ 28.09.2017
На јединственој антиратној манифестацији "Велики школски час" у Спомен парку Шумарице, 21. октобра биће изведен драмски приказ “Игре бројева“ аутора Мирка Демића. Програм октобарских свечаности почиње 3. октобра и… »

ГВ: Утврђен програм “Октобарских свечаности”

Ритам града Кг 27.09.2017
У оквиру јединствене антиратне манифестације Велики школски час у Спомен парку Шумарице 21. октобра биће изведен драмски приказ “Игре бројева“ аутора Мирка Демића. Томе ће у петак 20. октобра у Музеју “21. октобар“… »

Школски час после пола века: Сусрет бивших основаца у Мокроногама код Дрвара

Блиц 22.08.2017
Наставници Милош Агић и Владо Росић, средином августа одржали су час у Основној школи у Мокроногама за 11 бивших ученика који су у ово село код Дрвара дошли из многих места у Србији, РС и БиХ. Исти број ученика био је… »

Хаос у Баричу: Ђаке са учитељицом у учионици закључала директорка? (видео)

Блиц 23.05.2017
Поново хаос у ОШ"14. октобар" у Баричу - родитељи првака тврде да је јуче њихову децу, заједно са наставницом на замени закључала директорка у учионици! Наиме, цео инцидент је настао пошто се на посао вратила са боловања… »

Вулин: Децо, јесте ли били на Косову? ВИДЕО

Б92 17.03.2017
Министри Младен Шарчевић и Александар Вулин одржали су школски час посвећен погрому Срба са КиМ у основној школи "Петар Петровић Његош" у Београду. На самом почетку, Вулин је осмаке упитао да ли је неко од њих икада… »

Вулин: Децо, идите на Косово и помазите Грачаницу

Н1 Инфо 17.03.2017
Министри Младен Шарчевић и Александар Вулин одржали су данас школски час посвећен погрому Срба са Косова и Метохије у основној школи "Петар Петровић Његош" у Београду. Извор: Н1 "То морате да видите. Криви смо ми… »

Вести дана »